cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zvezki v vrtcu

clock-img

18.09.2007, 20:57

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

V našem vrtcu imajo otroci zadnje skupine pred šolo tudi brezčrtni zvezek. Prakticirajo to še kje drugje in kaj mislite o tem? Še posebej me zanima mnenje vzgojiteljic?

clock-img

18.09.2007, 21:05

clock-img

visnjaaa

pencil-img

781

Ja pri nas v vrtcu izvajajo program Portfolija, ki se meni zdi full super. Zbirajo vse stavri, ki jih otroci naredijo v vrtcu, zraven napišejo datum in še izjavo otroka. Tud od doma lahko prinesejo risbice, fotografije, tako, da imaš lepo mapo izdelkov za odbobje tistega  leta. Napredovanje otroka se res super vidi iz tega programa, pa še za spomin imamo potem.

lp

clock-img

18.09.2007, 21:12

clock-img

Anonimen

Ne, pri nas nimajo zvezkov, bodo pa na liste risali poševne, vodoravne in navpične črte. Podobno kot včasih v mali šoli, samo malo manj resno.

clock-img

18.09.2007, 21:14

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

Pri nas niso imeli zvezkov, imeli pa so od Epte, pobarvana pravljica zadnje tri leta.Tako ,da so nekaj počeli, kao da so v šoliuser posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

18.09.2007, 21:15

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ko sa starejša 2 hodila v vrtec, jih niso potrebovali.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

18.09.2007, 21:29

clock-img

Anonimen

Mi smo jih imeli v mali soli (12 let nazaj user posted image ) in smo vsi radi risali vzorcke. Pa je cela skupina zaradi 5-ih posebnezev (al koliko nas je se eno leto uzivalo v vrtcu) imela dve leti malo solo user posted image

clock-img

18.09.2007, 21:54

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

V vrtcu, kjer sem delala, so jih imeli.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem