writing-img

a še katera te dni ne čaka M?

clock-img

02.02.2005, 08:25

clock-img

brina-3

pencil-img

1

Pozdravček,

a je še katera, ki ne čaka :hudicek: te dni?
Jaz je ne čakam danes. Ko je le ne bi bilo!

Vsem čakajočim en velik :love: in čim prej :modri::roza: črtice!

Brina:zajcek:

clock-img

02.02.2005, 08:30

clock-img

meeryana

pencil-img

284

V četrtek ;)
Držim pesti za vse nas :miska::miska::miska:

LP
Meeryana :rozica:

clock-img

02.02.2005, 08:30

clock-img

dadica

pencil-img

556

pozdravček, jaz je nisem čakala že prejšnji teden in ni prišla, ampak tudi test ni pokazal nič,tako da samo zamuja.
Tebi ps želim več sreče!!:pujs:

clock-img

02.02.2005, 08:31

clock-img

Skye

pencil-img

3190

brina se pridružujem klubu nečakajočih.....moj D dan je v soboto;)

Ampak vse kaže na to, da bo prišla...tako da se že zdaj pripravljam in nabiram energije, da napadem dragega, ko bo odšla:)-:)-

Vsem nečakajočim držim :miska::miska::miska: da je ne bo:bravo::bravo:

clock-img

02.02.2005, 08:34

clock-img

Tejčika

pencil-img

233

Ja je nisem čakala včeraj.

In je tudi ni,....kako dolgo me bo pustila čakati, je vprašanje, ampak bolečine v križu in boleča prsa zagotovo kažejo na to, da bo vsak čas tukaj.

Grdoba:((

clock-img

02.02.2005, 08:48

clock-img

sonček76

pencil-img

95

jst NE čakam dans! Ampak, me že vse šravfa...tko, da bo dans al pa jutri prišla!!!:((

clock-img

02.02.2005, 08:51

clock-img

sade

pencil-img

115

heloo še ena, ki je ne čakam 08.02.:ups:. Znakov nimam nobenih, niti onih "nosečniških", niti onih, ki nakazujejo :hudicek:.
Sem se odločila, da se ne obremenjujem več tako veliko s temi stvarmi, ker tak ne pomaga. Pustila se bom presenetit ....
Vsem nam želim da ugledamo :roza::modri:!
evo za srečo:metulj:

clock-img

02.02.2005, 08:55

clock-img

mujcek

pencil-img

931

moja se pa že poslavlja:bravo::bravo:, sedaj pa naval na klomifen, potem bomo pa videli kaj bo:)-, no poznalo se bo itak tam kjer ni treba:grrr:

clock-img

02.02.2005, 08:56

clock-img

Tejčika

pencil-img

233

naja, za koliko pa ti pade bt?
kje pa si jo meriš?
in v kolikem času od padca potem dobiš :hudicek:?

mast sem radovedna, kaj?

clock-img

02.02.2005, 09:00

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Ojla, punce,
pomoje bi se morale preselit na Naš vsakdan, tam razsaja virus :nosecka:. :bravo::bravo:. Tukaj pa žal same :hudicek:. Sam jaz vem, da pomlad bo pa naša. :bravo::bravo::bravo:

clock-img

02.02.2005, 09:16

clock-img

larisa

pencil-img

1850

Mujcek kok časa pa že maš klomifen? A maš kaj spremenjeno M po klomifenu?

moja :hudicek: se poslavlja pa tud komi čakam :sloncek::sloncek:

clock-img

02.02.2005, 09:21

clock-img

mujcek

pencil-img

931

pred par minutami sem pojedla prvo tabletko. ne vem ti pomagati, ker jih sedaj prvič jem, a imaš mogoče ti kakšne dobre izkušnje:zmeden: joj kako si želim, da bi čudežna tabletka delovala:)-

clock-img

02.02.2005, 09:24

clock-img

mujcek

pencil-img

931

moj G je rekel, da če že ne bom :modri: zagledala, da naj bi vsaj M redna

clock-img

02.02.2005, 09:26

clock-img

larisa

pencil-img

1850

Torej jaz jih jem zdaj drugi ciklus. Prvič sem po eno sedaj pa po dve. Ne morem jih pohvalit ker: prvič ni uspelo:((, drugič pa mam tolk enih stranskih učinkov da sem ful čudna.
Ampak se mi zdi da je sedaj lažje kot prvi ciklus:bravo:. Je pa kar veliko dobrih rezultatov po klomifenu tako da sigurno tudi nam uspe.:bravo::bravo:

Zakaj si jih sploh dobila???

clock-img

02.02.2005, 09:34

clock-img

enci

pencil-img

464

Jaz pa sem ravno danes dobila obisk :hudicek:, ki sem jo pricakovala, saj je bil CB -. Po 2 neuspesnih ciklusih Klomifena in stop inekcije na 12. dan. Ocitno so moji jajcniki prevec vztrajni in ne popuscajo Klomifenu .... Sledi LEKO (laparoskopska elektrokoagulacija jajcnikov) 18.2. Za naprej pa bomo vedeli.

Srecno vsem, ki je ne pricakujete!!!!

lp
enci:metulj:

clock-img

02.02.2005, 09:35

clock-img

mujcek

pencil-img

931

zaradi pco, potem neredna M, pa želja po :duda: Ko sem jih dobila sem bila v 9nebesa sedaj ko pa berem, da ni ravno toliko dobrih rezultatov pa je veselje kar izginilo:( Daj povej malo o stranskih učinkih, jaz sem že po dabrostonu imela napade lakote in depresije pa podobno:grrr:

clock-img

02.02.2005, 09:39

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Tejčika!

BT običajno pade na dan pričakovane M. V primeru da si nosečka ta ostane zvišana. Meri se jo v ustih, pod pazduho, v danki, ali v nožnici.;)

clock-img

02.02.2005, 09:44

clock-img

Tejčika

pencil-img

233

Hvala Baguška....

Ej, a si mogoče že kupla Avene kremico?
(se spomniš da sva govorili o njej? )

Jaz sem, pa je vse isto,...nični pomagalo,.:(

clock-img

02.02.2005, 09:47

clock-img

larisa

pencil-img

1850

Joj enci kaj si že vse ti preživela, ampak je pa fajn ko veš da ti pomagajo in da se bliža uspeh, a???:bravo:

Mujcek, jaz sem imela stranske učinke: slabost in bruhanje, driska, zaspana kar skos, brez volje, napade lakote, oblivalo me je kar na lepem,.... Ampak sem pa ful dovzetna za razne stranske učinke tudi pri drugih tabletah.
Meni se pa čudno zdi da je meni dala klomifen glede na to da ni nikdar omenila da bi imela PCO le cikluse imam kar dolge in so se včasih zavlekli do 40 dni. A misliš da je OK da sem dobila te tablete če vse druge punce ki jih dobijo imajo PCO al pa kaj podobnega. Zdej me je pa kar mal strah:zmeden::zmeden:

clock-img

02.02.2005, 09:50

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Tejčika nisem je še kupila. Sm zdej mal suho denarnco, pa se je nism mogla prvoščt..:( Sm pa zlo vesela da si mi to povedala, ker sm že dvomla da bi jo sploh kupila. Men so itak rekl dohtarji da bo moja koža po 30-em letu lepša. In sm se spomnla da tiste ki so jo priporočale so tud že čez 30..:ups:

clock-img

02.02.2005, 09:53

clock-img

mujcek

pencil-img

931

larisa to se mi pa res zdi čudno, da si ti dobila klomifen, saj če M dobiš, potem verjetno imaš O, samo z zamudo-tako si jaz to razlagam:zmeden: Meni je od začetka tudi zamujala, potem pa je brez dabrostona še po 3 mesecih nisem dobila, me pa čudi, da sem klomifen tako hitro dobila-brez pregleda, pa že takoj začnem z dvema tabletama:zmeden: Čudno je to s temi G, saj več ne veš kaj naj si misliš! Pri tebi so pa res bili hudi stranski učinki-revica

clock-img

02.02.2005, 10:02

clock-img

larisa

pencil-img

1850

Ja tile G so res ena uganka, eden tako drugi pa tako:zmeden:. Ampak za naše težko pričakovane :duda: moramo tudi to potrpeti in se jim prilagoditi.sej nisem bla taka revica, sej veš pol te možek tolk bolj razvaja pa se vse pogliha.:bravo:

Upam da ti že prvi mesec uspe!!!!:angel::angel:

clock-img

02.02.2005, 10:12

clock-img

mujcek

pencil-img

931

hvala larisa, upam da nama sedaj obema uspe in naju bosta najina :miska: še bolj razvajala:)- no pogumno v nove boje:miska::miska::miska:

clock-img

02.02.2005, 10:14

clock-img

larisa

pencil-img

1850

Jaz sem včeraj prvi dan vzela klomifen ti pa danes torej bova skupaj nestrpno čakali prihod :duda:.:bravo::bravo::bravo:

clock-img

02.02.2005, 10:18

clock-img

mujcek

pencil-img

931

to bo še napeto, čez 4 tedne:)-:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem