writing-img

a bi bilo lahko?:)

clock-img

20.03.2012, 16:18

clock-img

Anonimen

Ok, samo majčken test ker sem malce malce nestrpna.

Načrtujeva user posted image (nekaj mesecev delava na tem) ovul.testi ne pokažejo nič, se orientiram po sluzi in prejšni mesec se mi zdi je en dan prav curilo..In sva 2 dni zapored user posted image :)

In zdaj me zadnji teden nekajkrat na dan ščipa v "jajčnikih" oz. tisti občutek, kot da bom dobila M. Ampak M pride šele čez 9 dni (in je vedno redna), tako pa me ni špikalo še nikoli (čeprav je komaj zaznavno user posted image ).

A bi to lahko bil znak? :))
Kot pravim malce za "hec", tako vem da bom na test morala čakati vsaj še 10 dni.. :)

clock-img

21.03.2012, 06:45

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

lahko, da ti je tvoj dragi zabil goluser posted image pri meni je bil to praktično edini poseben znak, ki sem ga zaznavala. špikanje pa se je tudi pojavilo nekje 7,8 dni pred načrtovano M. česa drugega ni bilo. mislim, da lahko upaš. sigurna boš pa itak šele takrat, ko boš delala test, če prej ne bo M.

clock-img

21.03.2012, 09:40

clock-img

Anonimen

Pri meni je bilo zelo podobno. Ovulaciski test nikoli nič pokazal. Še test za nosečnost šele 10 dan po tem ko bi že morala dobiti M. no sedaj pa sem 24. teden..
držim pesti!! Sporoči

clock-img

21.03.2012, 11:00

clock-img

sontschica

pencil-img

904

Tudi mene je od O naprej do predvidene user posted image špikalo, ko me prej nikoli ni in je bil to znak user posted image
držim pesti, da bi bilo pri tebi tudi tako.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem