writing-img

a ga lahko skopam, če...

clock-img

17.02.2008, 19:41

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

...je danes prebolel 6. otroško bolezen in ima izpuščajčke, ki se normalno pojavijo, ko preboli ta virus?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

17.02.2008, 19:58

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Mi smo se vedno kopali,kljub vsem boleznim ipd.Ne vidim problema zakaj se ne bi.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

17.02.2008, 20:10

clock-img

MADMAX

pencil-img

215

lahko ga skopaš, midva sva bila v bolnici pa sem ga vsak dan kopala, doma pa vsak drugi dan no odvisno kolk se mi je potil.

clock-img

17.02.2008, 20:34

clock-img

eya

pencil-img

4615

Se strinjam, seveda ga lahko skopaš.

clock-img

17.02.2008, 20:37

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Komot. Otroku, ki ima vrocino, ponavadi se pase, da se ga skopa. Ali  da se ga ohladi ali pa po tem, ko se presvica. Vi ste pa itak ze ven iz ta hujsega user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

17.02.2008, 21:04

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

sej vročine nima več-samo izpuščajčke, ki se normalno pri tem virusu pojavijo takoj ko temperatura pade na normalno
sam nisem vedela, kaki so tej izpuščajčki, če ga lahko pol kej srbi...
no, sej sem ga skopala, ker on res uživa v kopanju in mislim, kot da komaj čaka večer, da ga grem skopat, ker ga vsak večer kopam

hvala vsem za odgovoreuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem