writing-img

a gledate oddajo na a kanalu

clock-img

22.08.2007, 21:38

clock-img

k1

pencil-img

1649

o nedonošenčkih? bogi naši malčki, kaj so morali dati skozi.....

clock-img

22.08.2007, 21:46

clock-img

cicido

pencil-img

302

Gledam! Res, kaj so moral dati vse skoz in mi z njimi! Tudi nas Zan je bil rojen v 25t in 5/7, tehtal pa je 770g.
Ampak danes je star 7 let, velik je 133 cm in tehta 31 kg. Se je izplacalo vse to skozi dat!

clock-img

22.08.2007, 21:52

clock-img

bibyzan

pencil-img

296

Hvala, sem kar šaltala. Škoda da nisem že prej opazla.

clock-img

22.08.2007, 23:08

clock-img

bibyzan

pencil-img

296

A bi blo mogoče to oddajo kje še pogledat. Res bi rada pogledala, kaj vse se je dogajalo. V katerem tednu pa sta bila rojena Hana in njen bratec.
po drugi strani pa je bolje, da ne vidim in ne vem, ker mi vse skupaj obuja spomine na EINT in vse tiste trenutke negotovosti.
Po drugi strani pa vidim, da smo jo mi še kar dobro odnesli....sicer pa ne vem kaj me še čaka................

clock-img

23.08.2007, 08:31

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

IZVIRNO SPOROČILO: bibyzan

A bi blo mogoče to oddajo kje še pogledat. Res bi rada pogledala, kaj vse se je dogajalo. V katerem tednu pa sta bila rojena Hana in njen bratec.
po drugi strani pa je bolje, da ne vidim in ne vem, ker mi vse skupaj obuja spomine na EINT in vse tiste trenutke negotovosti.
Po drugi strani pa vidim, da smo jo mi še kar dobro odnesli....sicer pa ne vem kaj me še čaka................

Hana in Riley si nista nič v sorodu. Samo prikazana sta skupaj, da lahko primerjamo. Hani se je na začetku slabše godilo kot Riley-u, saj so že rekli da je ne bodo več oživljali. Na koncu je pa Hana bolje odnesla kot Riley. In ima manj težav.

clock-img

23.08.2007, 09:17

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Tudi na čveku v tri dni se pogovarjamo o tem.
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1797434

Hana - 28 teden
Riley - 24 teden in nekaj dni, samo se ne spomnim (4/5)

clock-img

23.08.2007, 09:19

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

sem gledala nekaj časa. ampak hana je bila rojena v 28 tednu, Riley pa v 24.

možu sem samo rekla, da sem srečna, da nama ni bilo treba skozi to.

iz malega zraste veliko

clock-img

23.08.2007, 10:02

clock-img

user

pencil-img

28

Včasih mi je ful žal da gledam take stvari, ker potem po celi teden ne pridem k sebi.Koliko mora biti otrok star da lahko ugotovijo CP.

clock-img

23.08.2007, 12:24

clock-img

biba 78

pencil-img

434

Jaz sem tudi gledala in sem skoz jokala zraven. Takoj mam mojo pupiko pred očmi. Samo upam, da bo naša Alina tudi tako dobro vse prenesla, kot je Hana. Še en dokaz več, kakši borci so naši otroci.

Lp

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

clock-img

23.08.2007, 15:23

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Joj biba78, a veš da sem se spomnila nate, ko sem gledala tole oddajo. Pa sem si prav rekla, da upam, da tega ne gledaš.
Je bilo še meni hudo, pa sva z Leo že več kot dve leti doma in je z njo vse OK. Še danes sem hvaležna Bogu in vsem strokovnjakom, da jo je naša Lea tako dobro odnesla. Če sam pomislim na vso grozno statistiko,.... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem