cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

a ima kdo tole

clock-img

24.04.2013, 10:02

clock-img

mini86

pencil-img

6050

http://izdelki.kuponko.si/56-popust-na-ped-egg-komplet-za-popolno-domaco-nego-stopal-in-nohtov-pilica-in-10-razlicnih-nastavkov-darilo-presenecenja-v-spletni-trgovini-vendosi-postnina-vkljucena/

sm gledala že takrat ko je bilo na top shopu ampak mi je bilo 30€ preveč..

a se izplača..a kej dela..
nimam sicer veiko te kože, imam bolj suho kot pa trdo in naredila sem si jo iz crocsi..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

24.04.2013, 10:03

clock-img

mini86

pencil-img

6050

aja neeee..šele zdj sm vidla da morš sam drgntuser posted image user posted image
tist na top shopu mislm da se je samo vrtelouser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

27.04.2013, 07:50

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Ja, nč ne kupuj! Vzemi brusni papir 100 al pa 80, na suho zbrusi, operi in namaži s kremo. Preverjeno najbolj dela.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem