writing-img

a je komu kaj vroče????

clock-img

28.05.2008, 12:18

clock-img

iva01

pencil-img

961

men je ...FULLLLuser posted image user posted image user posted image ..še 2 dni pa se bomo v morju ohlajal :)..komej čakam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2008, 12:20

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

ja zunaj ni za zdrzat, zato se kar lepo skrivam v hladni hiski.

Dopust in namakanje v morju pa ze cez dva tedna user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

clock-img

Anonimen

umiramuser posted image

Morje lahko pa sam sanjam še kar lep časuser posted image

clock-img

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Mene zebe. pa nsime bolna, samo hladno je v tej hiši.

clock-img

28.05.2008, 12:21

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Ja....kar fajn že pritiska. Sem bolj noter, kot zunaj, danes. Popoldan pa v bazen.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

clock-img

iva01

pencil-img

961

ja sej mi gremo tud 13 za 2 tedna na morje..sam gremo še ta vikend mal se namakat :)..ker v taki hici ne zdržim več brez morja..joj ko bi vsaj Kolpa že bila tuk topla da bi se lahk hodili kopat

clock-img

clock-img

aluš

pencil-img

704

Jaz sem v službi, vroče za crknit. Kaj šele bo.

Doma imamo pa kar fino hladno v hiški, samo kaj ko otroci hočejo biti zunaj, pa je treba ta malega še "nadzirat". No saj imam sicer narejeno fajn senco pred hišo, tako, da je za preživet.

clock-img

28.05.2008, 12:22

clock-img

srki

pencil-img

9222

Niti ne, včeraj mi je bilo bolj. Se mi zdi, da je danes bolj znosno zunaj, kot včeraj, ker bolj piha. Pa prijetno je, ker sem kar bosa. Klime v pisarni rajši ne prižigam, ker je bil lani cel halo zaradi tega.

clock-img

28.05.2008, 12:23

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Niti ne, včeraj mi je bilo bolj. Se mi zdi, da je danes bolj znosno zunaj, kot včeraj, ker bolj piha. Pa prijetno je, ker sem kar bosa. Klime v pisarni rajši ne prižigam, ker je bil lani cel halo zaradi tega.

Si bila pošast user posted image

Če s pa bosa, morajo pa biti dišave v pisarni. Daj, vsaj malo okno odpri. Pa kakšen jugurt spij.

clock-img

28.05.2008, 12:28

clock-img

srki

pencil-img

9222

Mah, po mojem vse, sam človek ne. Samo ni bilo izrečeno. Reagirala je pa tako, da je hotla nam še bolj klimo nabit, je dala pa na gretjeuser posted image user posted image . Škoda, ker sem popravila, bi že zdržala, pa bi vsaj vidla una kura, kaj njena ihta nardi.

Fak, na to, da kaj smrdi, pa sploh nisem pomislila.

Jugurt mi ne paše, sem hrenovke pa stročji fižol. Ojoj, pa bo spet smrdelouser posted image .

clock-img

28.05.2008, 12:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.05.2008, 12:35

clock-img

jernejav

pencil-img

863

Pri nas tu v pisarni tud pričeli laufat klimo in naš pametni šef glih še zraven odprl okno, da malo zacirkulira zrak.
Mislim, haloooooooooo, ko bomo pa vsi zboleli, bo pa spet vpil da ne v bolniško........ kdo bo pa delal.

clock-img

28.05.2008, 12:40

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Ma zdejle še ni panike. Včer sem pa skor crknila k sem ob 4h popoldan gonila kolo s taveliko žabo na zadnjem sedežu, tam po Dunajski. Sem skor jokala na vsakem semaforju

Joj, jaz sem včeraj v najhujši vročini videla kolesarje, pa v klanec gonijo. Sem premišljevala, če bi jim npr. rekla, da gredo na njivo delat, če ne bi potem mogoče stokali, da jim je vročeuser posted image .

Tega pa tudi jaz ne štekam-odprto okno pa klima. Kar nekaj.

clock-img

28.05.2008, 12:43

clock-img

Katey

pencil-img

913

Zunaj je vroče za crknt, sploh v avtu pa še tko fajn črne barve jeuser posted image , pisarna pa prijetno ohlajena.

clock-img

28.05.2008, 13:03

clock-img

deja27

pencil-img

494

midva z malim sva tud raje kar notri,sva se mogla kar mal napravt k je hladno v hiši.Včerej je bilo pa res noro vroče,samo meni je to 100 krat boljše kot pa tist mraz,da bi kar z kovtrom okol skakal ali pa spoh nebi šel iz tople pojstelje.

clock-img

28.05.2008, 13:21

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Danes se mi zdi soparno, pa je še vedno fajn,...super ko lahko otroci uživajo v bazenčku....

clock-img

28.05.2008, 13:39

clock-img

dana

pencil-img

1395

Vroče je, samo popoldan mi bo pa še bolj, ko se bom pri starših grela na travniku in grabla mrvouser posted image  Bom pa vsaj mal barve pridobilauser posted image  pa se mal sprehodila. To pa tud ne bo slabo.

clock-img

28.05.2008, 13:52

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

mene pa zebe...user posted image

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

28.05.2008, 13:58

clock-img

Anonimen

Jaz ne štekam kk vam ni vroče. Jst sm bla zdej pri maximarketu, sm se dobesedno skuhala v avtu, pol pa še pol ure parkplac iskala k sm nazaj na vič pršla. Umiram v glavnem. Ščije iz mene. Avtek pravi da je zunej čez 30stopinjuser posted image . Zdej se pa do zvečer ne spravim iz pisarne pa če se svet podre. Blažena klimauser posted image

clock-img

28.05.2008, 14:19

clock-img

srki

pencil-img

9222

Mene bi kontaktirala, bi ti takoj parkplac zrihtala, zdaj so nam rampo skinili pa lahko vsak not parkira.

Ne razume pa, ja, kako enim ni vroče. Včeraj po Dolenjski ena gospa v balonarju in na kolesuuser posted image . Majku milu, jaz pa čisto prepotena, blaženo doma, v senci, mi vsaj vroče ni. Tle pa še senca ne pomaga.

clock-img

28.05.2008, 14:19

clock-img

deja27

pencil-img

494

sej se bom jaz tud kmal v avtu skuhala,ker se že cel dan na soncu grejeuser posted image

clock-img

28.05.2008, 14:20

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Ne, ker sem doma in je prijetno hladno.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

28.05.2008, 14:31

clock-img

srki

pencil-img

9222

Moj je včeraj klimo kar na stopnjo 3 nabiluser posted image . Itak, da sem jo ugasnila. To je pa tu mač. Samo, če je na 1, je pa, kot da je ni. Okna dol, pa je, dokler nas ne bo začelo po zobeh trgatuser posted image .

clock-img

28.05.2008, 14:32

clock-img

caillou

pencil-img

1854

A že klimatizirate ? Eh, mi se v gatah in spodnjih majcah sprehajamo doma in je prav fino.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

28.05.2008, 14:35

clock-img

Anonimen

Mene bi kontaktirala, bi ti takoj parkplac zrihtala, zdaj so nam rampo skinili pa lahko vsak not parkira.

Sej sm pred maxijem parkirala, itak firma povrneuser posted image . Sam pol k sm nazaj na firmo pršla ni blo placa. Sm ene pet krogov nardila, zdej je pa na pločnikuuser posted image . Se upam it stavt da mi ga bo pajk odpeluuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem