writing-img

a je lahko kaj narobe?

clock-img

13.08.2007, 14:37

clock-img

Anonimen

Jaz bi pa rabila en vaš nasvet oziroma infromacijo. Zanima me nekaj. S fantom sva se odločila, da bi imela user posted image . Ker smo bili za vikend na morju in je bilo zelo vroče, je moj dragi spil nekaj piva. Ne preveč, ampak mislim, da ene 4-5 na dan. Ali so lahko kakšne posledice na plodu, ali je bolje, da še malce počakava. Mislim kako lahko to škodi, če sploh lahko. Moj večkrat spije kakšno pivo. Samo, da ne bo pomote. Ne vsak dan. Ampak takole, ko je vroče in, ko prideva iz službe po kosilu spije eno pivo. Prosim, če mi lahko svetujete. Ali naj se nekaj dni čisto izogne temu?

clock-img

13.08.2007, 14:43

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Alkohol vpliva na spermo, ampak mislim, da ne v takšni meri, da bi drugače zdravega moškega naredil impotentnega. Sprašuješ glede ploda. Jajčece bo oplodila najboljša semenčica, tista pa zarad 4 pirov ne bo čisto nič defektna. Če bi alkohol na ta način vplival na moško spermo, pol bi blo itak pol slovenije defektne (sem dons že enkrat rekla user posted image ). Jaz mislim, da je tole z alkoholom bolj problem pri tistih moških, ki majo že itak probleme s plodnostjo, pa še to bolj na dolgi rok.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

13.08.2007, 14:44

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

po moje je takole.
če spije kako pivo na dan ni nič narobe. celo v zdravi prehrani je dovoljeno 1 pivo na dan. brez skrbi. to mu ne bo škodilo. prekomerno pitje alkohola, leta, lahko škoduje plavalcem oz. jajčecu. 
saj vsi kdaj kaj popijemo. nekatere ženske zanosijo ravno v času, ko so veliko žurali, pili, kadili cigarete.. pa so lepo donosile in imajo zdraveuser posted image .
če bi to tako zelo vplivalo, potem bi bilo več kot pol zemljenov neplodnih.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

clock-img

13.08.2007, 14:46

clock-img

Anonimen

Brez skrbi. Ne rabi pa pretiravat.

clock-img

13.08.2007, 14:47

clock-img

bekyca

pencil-img

143

DaisyE user posted image user posted image user posted image  user posted image  se strinjam

clock-img

13.08.2007, 14:49

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

Če boš potem bolj pomirjena glede ploda, pa naj nekaj časa nič ne pije.
Samo po mojem, ne more par pirov nič škodovati plodu.
Ne vem pa ne. Ne vem pa kaj je s spermo, če  po zaužitju te pijače še "ni šla ven"? No zdej pa že jaz kompliciram ane?
Po mojem te ni treba nič skrbeti. Sicer pa so že druge zapisale podobno.
Pa srečno in, da bi vama čimprej ratalo, da zagledata user posted image ali user posted image .

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

13.08.2007, 14:49

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

zaradi kakega piva si ne beli glave, zato z dojenčkom ne bo nič kaj narobe.
seveda priporočajo , da takrat ko načrtuješ user posted image  živiš čimbolj zdravo, brez nikotina, alkohola, .......in prav je tako - ampak ogroooomno dojenčkov , ki niso načrtovani (pa tudi tistih ki so)
se naredi ravno na kakih pivsih zabavah in žurih, ko so možgani čist na off . tako, da zaradi kakega piva  niti slučajno ni panike.
no, vsaj po mojem, da ne učim slučajno krive vereuser posted image user posted image

clock-img

13.08.2007, 14:53

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

user posted image  smo kr istega mnenjauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem