writing-img

a je normalno?

clock-img

11.03.2005, 11:13

clock-img

urši*

pencil-img

1037

zanima me , koliko spijo vaši skoraj 3 mesece stari :duda:? naš malček kr dost spi čez dan, zvečer zaspi ob ene 8, pa spi do kake 12, pol 1, potem pa do 4, pa ga spet nahranim potem pa do ene 7!
od ene moje kolegice tamali je isto star pane spi čez dan skoraj nič (kako uro)!
a je normalno, da Luka še toliko spi??
lp

clock-img

11.03.2005, 11:14

clock-img

Anonimen

Bodi vesela, da tako lepo spi. Kako je to lepo, če je otrok tako miren in zadovoljen. Moj je bil tudi tak.

clock-img

11.03.2005, 11:18

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Toliko je spala tudi moja :muca:, pa me je skrbelo, ker prve tedne ni pa skoraj nič spala...

clock-img

11.03.2005, 11:52

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Oj!

Tudi moj dosti spi čez dan. No, včasih ima kakšen dan da ne spi veliko. Pri nama pa je tako zvečer. Zaspi nekje ob 21, pa spi tam nekje do 4 ali 5 ure zjutraj. Predvčerajšnim mi pa je prespal celo noč. Zaspal ob 21, zbudil pa se je ob 6.:bravo:

Jaz pravim, hvalabogu, da še tolko spijo. No, samo moj Žan pa spi čez dan samo če je na rokah. Kak ga položiš dol, se zbudi.

lp:)

clock-img

11.03.2005, 13:24

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Bodi srecna da tvoje dete tako pridno spi. Mi imamo leto in pol staro, pa se zdaj ne zaspi sama. Nikoli ni. To so bla guncanja po dve uri skupaj da je pol mal zaspala, pa se tu sem zgubljala zivce, ker se je takoj ko sem jo dala v posteljo zbudila in potem spet jovo na novo...

clock-img

11.03.2005, 20:38

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Po moje je normalno, tudi naša je podobno spala s tem da še manj.:((

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem