writing-img

a je to logično?

clock-img

05.05.2012, 12:44

clock-img

mini86

pencil-img

6050

da so mi zvišal OD, vrtec pa tudi zvišal user posted image user posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

05.05.2012, 21:00

clock-img

takotako

pencil-img

608

Haha men tud ni logično, ampak mam isto.

clock-img

05.05.2012, 21:24

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

To je logično pri tistih, ki imajo višje OD. Ker se v odločbi za vrtec poleg vseh istih dohodkov kot dohodek šteje tudi OD.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

05.05.2012, 21:58

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Točno tako.

clock-img

06.05.2012, 09:11

clock-img

mini86

pencil-img

6050

30€ so visoki OD??????men ziher ne..

no zdj mam 48€

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

06.05.2012, 11:10

clock-img

liliana

pencil-img

10282

In zaradi teh 48 EUR OD na mesec, si lahko padla za razred više za plačilo vrtca....ker se pri plačilu vrtca pač upoštevajo tudi otroški dodatki kot dohodek......

clock-img

06.05.2012, 12:51

clock-img

mini86

pencil-img

6050

do sedaj sem imela 30..po tanovem pa 48..edin če že kr v naprej računajo..user posted image

clock-img

06.05.2012, 13:09

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

30€ so visoki OD??????men ziher ne..

no zdj mam 48€

Ne, to niso visoki OD. Prejšnji odgovor je bil na splošno napisan - tisti, ki imajo 100€+ OD, se jim to že kar pozna pri dohodkih na družinskega člana.
Očitno ste tako zelo na meji, da ste zaradi teh nekaj € padli v naslednji razred. Moraš pa vedeti, da so lestvice z vrtec drugače narejene kot so bile prej, zato lahko tudi nastane razlika kljub enakim dohodkom.

Meni recimo so OD ostali čisto enaki, vrtca pa bom zdaj plačevala 25€ več.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

06.05.2012, 21:40

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

Vkolikor meni uspe s pritožbo, bomo mi primer, ko bomo pri vrtcu en razred više kot pri otroškem dodatku, če pa pritožba ne uspe, pa tudi za otroški dodatek ostanemo za pol odstotka nad mejo dohodkovnega razreda.

clock-img

06.05.2012, 21:55

clock-img

mini86

pencil-img

6050

nananaja imaš zs

clock-img

07.05.2012, 15:28

clock-img

mini86

pencil-img

6050

sm klicala na CSD in so rekli da pač je tak sistem..da je vse normalno..in da ker je pač tak sistem je tudi normalno da so mi upošteval OD že ta novi-se pravi 48€ oz 47€ ker se neki pač še odšteje KLJUB TEMU da mi odločba začne veljati 6.6 2012!!!!!za bruhnt

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem