writing-img

a ma katera veze na...

clock-img

26.01.2012, 08:20

clock-img

mini86

pencil-img

6050

stomatološki....

mam datum konec maja, ampak meni je ta koža okoli zoba spet zrastla nazaj in si jo 24h/dan grizem nehote in mam posledično skos boleče in pa vneto..maj je pa še takoooo dolgo..
sploh me pa skrbi če bi bila noseča do takrat da se operacija spet prestavi..

zato LEPO PROSIM če pozna kdo koga ki lahko zrihta da bi prj prišla na vrsto bi bila zelo vesela in srčno hvaležna

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

26.01.2012, 10:52

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Pri vezah ti ne morem pomagati, sem pa pomislila, da bi v takem primeru sama poklicala še na druge ustrezne ustanove in preverila, kakšne so čakalne dobe. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

26.01.2012, 23:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.01.2012, 08:11

clock-img

mini86

pencil-img

6050

ok hvala za nasvet..13.2 mam itak pregled pa upam da bo ratalo..mam novo pa še nič ne vem kakšna je ker sem bila samo 1x pri njej

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem