writing-img

a mi lahko kdo svetuje

clock-img

31.10.2008, 12:46

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Proti koncu leta se bomo preselili v novo hiši in tudi kuhinja bo povsem nova.Tako bom rabila vse eliktrične stroje.
A mi lahko kdo svetuje kje jih naj kupim da bodo kvalitetna in po ugodni ceni.
Kje ste to storili vi.

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

31.10.2008, 12:48

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

mi smo jih kupili kar tam, kjer smo vzeli kuhinjo. smo dobili še na to nek popust.

clock-img

31.10.2008, 12:52

clock-img

mafi

pencil-img

4506

zdele pred novim letom se začnejo akcije na belo tehniko, pčakaj boš imela večji izbor izbire po ugonih cenah.

clock-img

31.10.2008, 13:02

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Rečem ti lahko le to da vse kupi v eni trgovini, saj boš tako prihranila. Če kupiš nekaj tam, nekaj tu boš na slabšem.
Nam je dal trgovec toliko popusta da smo enega dobili "gratis".
Vzeli pa smo:
- Indukcijsko ploščo Bosch  700 eur
- Pečico Bosch 500 eur
- Odtočna napa Gorenje 450 eur
- Pomivalni stroj Bosch 620 eur
- Hladilnik Gorenje 400 eur
- Zmrzovalnik -3 predale Gorenje 320 eur

Skupaj : 2990 eur
S popustom pa je bilo nekaj manj kot 2400 eur.

clock-img

31.10.2008, 13:23

clock-img

*piškotek*

pencil-img

1001

Mi imamo vse aparate od Gorenja, smo jih pa kupili v decembru in to v Merkurju, ker je bilo najbolj ugodno. Smo dobili na vse aparate popust, popust na gotovino in še tisti bonus ko zbiraš na kartici, tako da ko smo dobili tale bon za popust v naslednjem obdobju smo dobili ravno v vrdenosti pralnega stroja, tako da smo takrat kupili potem še pralni stroj od gorenja s tem prihrankom. Smo pa tako veliko več prihranili, kot če bi vzeli vse prav v trgovini od Gorenja - so dobili celotno večji popust, kot bi nam ga dali prav oni za njihove aparate v njihovi trgovini.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

clock-img

31.10.2008, 13:23

clock-img

Anonimen

Mislim, da če jih kupiš pri prodajalcu kuhinje, prideš daleč najdražje skozi, no ampak nimaš pa komedij z iskanjem primernih dimenzij, kvalitete ipd.

Midva sva elemente kupila takrat decembra v Merkurju, ko imajo (vsaj mislim) vsako leto 10% popust na belo tehniko. Sva veliko prišparala v primerjavi s tem, če bi jih kupila pri prodajalcu.

Vse, razen pomivalnega stroja, je od Gorenja in niti z eno napravo še nikoli ni bilo težav.

clock-img

31.10.2008, 13:53

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Mislim, da če jih kupiš pri prodajalcu kuhinje, prideš daleč najdražje skozi, no ampak nimaš pa komedij z iskanjem primernih dimenzij, kvalitete ipd.

nama bo kuhinjo eden naredil po mirah in nima električnih strojev .
tudi mi še kar nakopujemo v merkurju vseskozi se bo treba tam malo pozanimat....

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem