writing-img

a obstaja kak ...(racunalničarke na pomoc)

clock-img

06.05.2010, 08:58

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

...program, ki najde  vse fotografije v racunalniku in jih zmece v 1 mapo. namrec nujno moram na novo nalozit windovse, slike imam pa razstelane po celem racunalniku.

kaj pa zaznamki? moram vsakega posebej odpret pa linke shranit, ali obstaja kak hitrejsi nacin?      

hvala!!!                                                                             

clock-img

06.05.2010, 09:13

clock-img

ona

pencil-img

3685

Kupi si zunanji disk in dej vse gor,kar imaš na računalniku,boš že potem prebirala slike,če se ti mudiuser posted image

da bi pa kaj obstajalo,da vse zmeče na kup,pa ne vemuser posted image

clock-img

06.05.2010, 09:16

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: ona

Kupi si zunanji disk in dej vse gor,kar imaš na računalniku,boš že potem prebirala slike,če se ti mudiuser posted image

da bi pa kaj obstajalo,da vse zmeče na kup,pa ne vemuser posted image

Podpis user posted image Kadar moj dec zaštrika računalnik, enostavno zmečem vse svoje datoteke (slike, besedila,...) na zun. disk in me ne gane, ko kolega vse podre in na novo nalaga user posted image

A iskanje (search) mogoče ima opcijo iskanja po končnicah datotek?? Ker tako bi se ev. dalo najti. Vem pa ne, ker nisem še nikoli poskušala.

clock-img

06.05.2010, 09:22

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

sem probala z iskalcem, pa scroll knof tolko tini mini da ga komaj vidim:(

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.05.2010, 09:27

clock-img

hrchy

pencil-img

949

Poskusi s Picaso - ta ti bo nasla vse slike, ampak v eno mapo jih bos morala pa sama prenest

a z zaznamki mislis favorites (za internet)? zanje imas mapo - poglej pod 'documents and settings' in tvojim uporabnikom. Sicer je pa za to fajn xmarks - ki ti zaznamke shrani na server, ti jih avtomaticno backupira in ti jih tudi poenoti prek razlicnih brskalnikov

clock-img

06.05.2010, 09:29

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

najboljs s picaso ja...pa se bom pol igrala...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem