writing-img

a obvlada katera Word?

clock-img

11.05.2010, 10:17

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Poleg diplomske se mi bo zmešalo!
Diplomsko bi lahko že zdavnaj oddala a me mučijo nastavitve! Sploh kazalo si ne znam nastavit.

Vglavnem če katera obvlada Word in bi mi bila pripravljena nastavit kazalo (mam vse označene naslove, sam kazalo treba nastavit da bo naslov 1 na začetku, naslov 2 malo zamaknjen potem naslov 3 in 4)

Če katera zna to uredit in ima par minut časa se priporočam!

Hvala!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

11.05.2010, 10:43

clock-img

2violina

pencil-img

505

lahko poizkusim

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

clock-img

11.05.2010, 10:51

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

IZVIRNO SPOROČILO: 2violina

lahko poizkusim

mi lahko daš meil da ti pošljem!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

11.05.2010, 11:11

clock-img

2violina

pencil-img

505

poslala sem ti ZS

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

clock-img

11.05.2010, 12:44

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

IZVIRNO SPOROČILO: 2violina

poslala sem ti ZS

Diplomska končana in poslana na lektoriranje, z pomočjo 2violinauser posted image

Še enkrat hvala!!user posted image

25.08.2005 Alja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem