writing-img

a rabim stajico?

clock-img

25.06.2007, 22:32

clock-img

Bubacka

pencil-img

282

Zanima me ena stvar... moja hcerkica stara skoraj 7 mes. Ze lepo sedi, imam jo na tleh na dekici... igra se z igrackami, z mano i ockotom... ne plazi se... ampak rada bi vedla po vasih iskusnjah, zaradi cesa dajo otrocke v stajico? Zarad tega da se dvignejo na nogice cim prej ali zarad varnosti, kdaj mamica rabi kaj nardit doma?... razmisljam ali rabim kupiti stajico, ali ne?... ker imam prenosno posteljico, in bi lahko ta malo bi dala v njo, ampak tam ni za kaj se oprejeti da bi se dvignila... A res pomaga stajica da se zacnejo dvigovat, ali lahko tudi brez?user posted image

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

clock-img

25.06.2007, 22:34

clock-img

ajna12

pencil-img

276

Jaz je nisem imela pri nobeni hčerki. Sem tudi jaz razmišljala a jo kupiti ali ne, pa se mi je na koncu res zdelo škoda denarja. Saj pravim, pogrešala prav nič.

clock-img

25.06.2007, 22:39

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Imela sem sposojeno, malo imela not predvsem zaradi varnosti. In da sem imela malo miru pri kuhanju, obisku wc-ja user posted image , se je lepo not igrala. Zelo težko, da se otrok začne dvigovati v stajci, saj nimajo tolko moči, da se na roke gor potegnejo. Naša se je zelo hitro postavljala na noge, ponavadi ob stolu ali mizici.

Meni je bila stajica super, bomo nabavili svojo (ali prenosno posteljo) ko bo čas za to.

Ko se bo hotla dvignit, bo že našla način, ne skrbi. So zelo iznajdljivi, še preveč. Tudi stene prenosne posteljice so dobra opora.

< Sporočilo je popravil Putka -- 25.6.2007 22:41:36 >

clock-img

25.06.2007, 22:40

clock-img

Anonimen

Mi je nismo uporabljali.

Kolikor se meni zdi je namenjena bolj temu, da ima mamica vsaj malo miru (za kar lahko uporabiš tudi prenosno posteljico).

Za dvigovat se je dober tudi kavč, če vam ga ni škoda user posted image  user posted image , pa še bolj trdna in stabilna opora je.

clock-img

25.06.2007, 22:45

clock-img

Anonimen

Mi je nismo imeli.

clock-img

25.06.2007, 22:52

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mi smo jo imeli pri obeh, in bi jo zopet uporabljala, če bi še imeli kakšnega otroka. Mi stanujemo v hiši in če je bilo teba iti v klet po pijačo, mleko, ali je pozvonil poštar...kam z otrokom? OK, poleti bi ga lahko še s seboj vzela, pozimi, da bi ga pa oblačila, zato, da bom podpisala priporočeno pismouser posted image user posted image  Ne.

Otroka sem dala v stajico tudi, ko sem morala na WC ali na cigareto(ne kadimo v bajti), ali ko sem kaj kuhala in ko sem hotela 10 min miru, ko mi je stal neprestano za nogami...

PRoblemov ni bilo nobenih, otroka sta se igrala-občutek "kletke" imamo samo mi, starši, otroci ne komplicirajo tako zelo. Nikoli...

Kasneje pa mi je služila za mesto, kjer sem imela popsravljene igračeuser posted image .

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

25.06.2007, 22:53

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

pri ta prvem smo jo imeli in jo uporabljali samo občasno, največkrat je imel notri plastične žogice
pri drugi pa je nimamo, ker tudi nimamo prostora, pa je nič ne pogrešam

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

25.06.2007, 22:54

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica
Kasneje pa mi je služila za mesto, kjer sem imela popsravljene igračeuser posted image .

Mi jo mamo tu za to. user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.06.2007, 09:53

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Pri obeh sem jo uporabljala že od tretjega meseca naprej. Otroka sem malo podložla in sta imela krasen razgled po stanovanju in sta se malo zamotla. Kasneje sta se zelo rada v njej igrala. Jaz pa sem v tistem času lahko lepo v miru skuhala ali pospravila, obesla perilo...  ker sem vedela, da je otrok na varnem. Jaz sem res zelo rada uporabljala in tudi otroka sta bila zelo rada v njej.

clock-img

26.06.2007, 10:01

clock-img

Anonimen

Jaz pa sem v tistem času lahko lepo v miru skuhala ali pospravila, obesla perilo... ker sem vedela, da je otrok na varnem. Jaz sem res zelo rada uporabljala in tudi otroka sta bila zelo rada v njej.

Enako.

clock-img

26.06.2007, 10:08

clock-img

sonchica

pencil-img

423

mi smo jo imeli in jo še imamo za okras :))
ampak mali ni nikoli hotel biti not , pa sem mu noter nabasala igrač pa še igrač in je vse ven metal in kričal na ves glas!

clock-img

26.06.2007, 10:12

clock-img

martinuška

pencil-img

140

Mi imamo prenosno posteljico namesto stajice. Sem si rekla, da bom najprej to preizkusila, če bo ok, preden bom spet dala brezveze denar ven za nekaj, kar ne bom uporabljala. In zaenkrat se kar dobro obnese.

clock-img

26.06.2007, 15:23

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Če imaš prenosno posteljo, lahko kar to uporabiš. Vsaj jaz bi, samo mi nimamo nič od tega in verjetno ne bom kupovala.

clock-img

28.06.2007, 15:58

clock-img

lilka

pencil-img

1380

Potem bom pa jaz prenosno posteljo kupila, če je lahko še za stajico, ker samo za na morje, si bi jo sposodila, sicer pa tako pretirano draga tudi ni.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem