writing-img

a se depilator obrabi?

clock-img

07.07.2008, 14:41

clock-img

Anonimen

Ne se smejat - imam en depilator, ful star, no enih 8 let - eden prvih satinelov od philipsa. Zadnje mesece opažam, da mi dlake trga in ne puli, posledično mi dlake takoj zrastejo. V bikini predelu, kjer so dlake debelejše mi jih pa puli normalno - s koreninami in tam imam za cel mesec mir. Zdaj me pa res zanima - a je point v tem, da so dlake sčasoma postale toliko tanjše, da jih depilator ne more več dobro prijeti in odpuliti, ali pa je glede na starost depilatorja le tega treba zamenjat? Je možno, da se je v teh letih razmajal, obrabil? user posted image Sprašujem pa zato, da ne bom zastonj kupovala novega depilatorja, potem bo pa z novim isto. 

clock-img

07.07.2008, 14:44

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Po moje je možno tudi to, da se obrabi. Meni je pri prvem crknil motorček. A ima tvoj morda možnost nastavljanja "pincet" na različno debelino dlačic? Sama sem enkrat nehote to zadevo nekaj predstavila in mi je šele čez nekaj časa potegnilo, zakaj stvar zafrkava in ne puli dobro.

clock-img

07.07.2008, 14:45

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

jaz sem mela tocno take tezave kot ti... pa sem tud mela filipsovga in glih ene tok let... pa sem ne dolg nazaj dobila novga... zdej je pa ok.. user posted image

clock-img

07.07.2008, 15:27

clock-img

puncica

pencil-img

9847

men se to dogaja pa če imam novga al starga, ne puli mi jih ampak mi jih trga pa če ne vem kaj počnem, očitno imam tak krhke dlake al kaj.user posted image

clock-img

07.07.2008, 16:08

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

a pa ste probale na enki in na dvojki to pocet!? pa odvisno je tud od tega kok hitr potegnes cez! bl pocas gres in bl pocas in na izi se vrti, boljs je.. ocitno mam jst full mocne kocine!user posted image

clock-img

07.07.2008, 20:33

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

a pa ste probale na enki in na dvojki to pocet!? pa odvisno je tud od tega kok hitr potegnes cez! bl pocas gres in bl pocas in na izi se vrti, boljs je.. ocitno mam jst full mocne kocine!user posted image

že 8 let se brijem na isti način, pa mam šele zdaj opisane težave, pomojem ni fora v načinu britjauser posted image Bom probala še bolj počasi in se namesto 1 ure depilirala 2 user posted image

Mater, res me nervira, ker ne upam si kupit zdaj novega depilatorja, pa da bo potem isto sranjeuser posted image

clock-img

09.07.2008, 20:42

clock-img

Andreja221

pencil-img

12

Jst mislim, da se je depilator obrabil in da rabiš novega user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem