writing-img

a se katera spozna na mikroskope?

clock-img

15.06.2008, 09:41

clock-img

Anonimen

Od nekdaj me zanimajo mikro... zadeve user posted image in vedno sem si želela imeti svoj mikroskop..Zdaj me pa zanima kakšnega naj kupim za amatersko uporabo? Kaj moram biti pozorna pri nakupu? Je možno kupiti tudi rabljenega?

clock-img

15.06.2008, 09:58

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

A boš bakterije iskala? user posted image

Spoznam se glih ne, sam po moje je stvar v povečavah. Po moje je odvisno tudi od tega, kaj npr. boš ti gledala pod mikroskopom, tako da moraš vedeti, pod katerop ovečavo boš ti to "stvar" videla in glede na to najbrž tudi kupuješ. user posted image
Ampak, kot sem že rekla - se ne spoznam nanje!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

15.06.2008, 10:33

clock-img

Ancy

pencil-img

614

Men ga je mami kupila za roj. dan, sem bila ful navdušena nad njim, je mel do 1000x povečavo pa moram rečt, da se ni kej dost vidlo, ni pa niti bil tok poceni. Zravn je bla tud oprema sam ne nevem kaj. Ga je pa kupila v Oxford centru se mi zdi. Zdej če bi si ga kupvala nevem kje bi ga, ker verjetno ti tud ne dajo za poizkusit ga, vem pa da te, ki jih mamo na šoli (in smo jih meli tudi na gim.) so kr v redu, sam nevem pod kaj to šteje: amaterski al že kej več, verjetno to 2. glede na to da smo svašta iskal. Verjetno je bil pa pri meni tudi 2.problem, z mikroskopom se že ni težko naučit delat, ampak pravi preparat narest, to pa je hudi. Npr. jaz sem dala Savsko vodo pod povečavo pa ni bilo nič od nič- zgledal je k da bi to vodo lahko pila, tko da pomoje je treba met še agar da vzgojiš kulturo, tko kot v šoli delamo pol je pa čist neki drucga. Edin če boš gledala rastlince pa komarje pa muhe pod mikroskopom, to se pa vid pod vsakim user posted image

clock-img

15.06.2008, 10:44

clock-img

Anonimen

ja, neki takega bi, kot smo imeli v SŠ pri biologiji - smo gledali plesni, pa glive, lase, nohte, kožo, rastline, bičkarje,...Ma brskam po netu, pa je ful enih vrst mikroskopov. Vse in svašta, nikjer pa ne najdem nobenega za začetniško uporabo user posted image

clock-img

15.06.2008, 17:21

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

IZVIRNO SPOROČILO: caffee
bičkarje,...

user posted image user posted image , a boš gledala v katero smer plavajo plavalčki od tvojega dragega? user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

15.06.2008, 17:35

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

naš mulc ima takšnega, ki ga priklopiš na PC... ima ga že kar nekaj časa in ker ga te zadeve ne zanimajo se na mikroskopu nabira prah user posted image

clock-img

15.06.2008, 18:26

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: caffee
bičkarje,...

user posted image user posted image , a boš gledala v katero smer plavajo plavalčki od tvojega dragega? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem