writing-img

a se samo meni zdi, ali je RR...

clock-img

21.07.2005, 16:02

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

...v tem poletnem času čisto drugačen. Vse je tako mirno, spokojno... Mi je resnično žal, da imam premalo časa, da bi kaj več sodelovala:zmeden2:Ker me tako zelo spominja na čas nosečnosti.Ko sem lahko tegobe in veselje delila tule gor z mladimi mamicami in nosečkami.

Spominja me ne tisto prvotno podobo RR, kot sem ga spoznala ob pričetku RR-janja. Brez provokacij in "tečnih muh":zmeden:

Kaj pa ve "ta stare"mislite? Se še kateri zdi, da je podobno kot pred kakim letom in pol?:zmeden2:

:sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo:

clock-img

21.07.2005, 16:15

clock-img

nita

pencil-img

848

upam, da so šle vse "tečne muhe" za vedno na dopust :)

clock-img

21.07.2005, 16:20

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

ja pa vedno neko opominjanje mene tud kr moti no..
drgač se pa strinjam z nito ;)

clock-img

21.07.2005, 16:25

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

uuuu SANDY to sem hotla dat na stranski tir(opominjanje) pa k si že glih omenla:grrr::grrr::grrr:neki napišeš, po pa kera :racka: vleče še skoz tri poste:hudicek:
ampak vsako tele ma svoje veselje, tko da se ne oziram več na to:sloncek::sloncek::sloncek:

He he nita, a bereš misli;):pujs:

clock-img

21.07.2005, 16:25

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

pupica - a ti že dolg časa ni nobena težila? :zmeden2: pa ti je mal dolg cajt po njej? :)-

clock-img

21.07.2005, 16:31

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

sicer nekak jemlem tle gor vse neosebno in si misllm svoje pri kakih postih, in sploh pa se mi ne da punce skos neki opominjat. Če me ne zanima ne preberem :pujs:

clock-img

21.07.2005, 16:32

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

he he..ne ne moja ljubav je že z dopusta, mi že srček bije hitreje:love::love::love::love:
Pa že dolg se nobeni :žvalcazlepodlakco: nisem nasmejala;)

A ne jana73 nkol nam ni prov, k je ni prov, pa k ni tut ni prov:)-:)-:)-:)-:)-

JokE!

Ma ne zdejle se mi je res prov tko star RR zazdel, pol pa grem mal pogledat na naše debate, pa vidm da mam spet celo četo za sabo:)-:)-:)-:)-

clock-img

21.07.2005, 16:44

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Lahk te jst zamorim,pumpc@...sam reč!!
Ja, definitivno je drugačen...

clock-img

21.07.2005, 16:57

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

he he...dej ne baš ta stara:)-:)-:)-:)-Mene ne moreš zamorit, mam prenizek prtisk...:)-:)-:)-:)-
Če men ne verjameš pa mal vpraš naokol...so se ene fajn trudle...pa bilo svuda pumpcin nasmeh svuda:)-:)-:)-:)-

clock-img

21.07.2005, 17:23

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Ku-ku, js se nisem stara, ne na RR in ne nasploh :)-
Pa upam, da tecna tud ne prevec :zmeden2:

clock-img

22.07.2005, 10:37

clock-img

puncica

pencil-img

9847

pa ka je spet blo no:zmeden2:
men se zdi čist fajn, pa nič drugač, no mogoče je mal manj postov, ker ljudje bol uživajo na morju a vseeno jih je še velik

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem