writing-img

a se tudi vam dogaja?

clock-img

06.09.2006, 10:17

clock-img

lencika27

pencil-img

16

Živjo, mene pa nekaj zanima. Ali se tudi kateri od vas dogaja, da se vam zdi, kot da leži user posted image  bolj na enem delu trebuha? Jaz sem v 20. tednu in sem to občutila včeraj, ko sem se zbudila in sicer sem imela levo polovico trebuha dosti bolj trdo in kar čutila sem, kako je napeta. Potem, ko sem pa vstala, je bilo pa vse uredu. Kaj je to?
Hvala

clock-img

06.09.2006, 11:45

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Sicer sem že lep čas nisem več noseča, se pa spomnim, da se je tudi meni dogajalo enako kot tebi. Zelo dobro se spomnim kako sem imela nekaj časa, eno stran trebuha malo višje. Se je prav lepo videlo da leži malo bolj v eno stranuser posted image . Se je kar hitro premaknila z glavo dol in to več ni bilo opazno.

LP, Ninica

clock-img

06.09.2006, 12:26

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Seveda se dogaja, točno vem kdaj ima ena user posted image  glavo dol, druga pa ne, ali pa obe, ker se da točno otipat, da je tam nekaj.

clock-img

06.09.2006, 12:45

clock-img

nelly

pencil-img

172

Tudi meni se to dogaja, da imam na eni strani bolj trdo, kot pa na drugi. Samo nikoli pa mi ne uspe ugotoviti, kje ima glavico ali pa noge.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem