cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

a vas kdaj zamika...

clock-img

23.03.2005, 14:39

clock-img

Tjula

pencil-img

308

zadnjič je bila odprta tema "varanje", na katero smo se razpisale ... mene pa zanima, za vse tiste, ki ste že dolgo v zvezi in ste bile doslej pridne, a kdaj pomislite, da boste do konca lajfa z enim tipom, da ne boste probale nič (nikogar) drugega, da je to to, skratka, a vas to nič ne potre? Jest včasih razmišljam o tem... sam razmišljam... pa se imava drgač super in vse to, sam misel na to, da se mimo mene šetajo privlačni tipi, jest pa ne smem probat... agrhhhhhhh. Najbrž pomlad, a ne? A NE?????????

clock-img

23.03.2005, 14:40

clock-img

Anonimen

Jaz ima že tega čez glavo, ne rabim nobenega več.

clock-img

23.03.2005, 14:41

clock-img

Tjula

pencil-img

308

:)-:)-Splišni

clock-img

23.03.2005, 14:43

clock-img

Anonimen

Jaz skoz sanjam o mojem sosedu... :)-:)-:)-

clock-img

23.03.2005, 14:46

clock-img

Tjula

pencil-img

308

Skutica, Vedno si sanjala njeeeegaaaaaa (fredi press ;-)))

Jest pa o sodelavcu ;-))) Mission impossible.

clock-img

23.03.2005, 14:46

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

Sem danes en vic slišala na TV ki bi super tle pasou

Da ženska oglas:

"iščem moža. Šifra :samska"

In za čuda dobi v parih dneh ogromno klicev žensk.
Pa jih vedno vpraša zakaj one kličejo če išče moža in ne žene.Odgovor pa je vedno isti:

"Vam dam svojega"

clock-img

23.03.2005, 14:50

clock-img

Anonimen

Mene nič ne mika.

clock-img

23.03.2005, 15:10

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Zudi mene ne, imam tri :love::love::love: , hrkhmkmm ampak: nikoli se ne ve :zmeden:

:muca:

clock-img

23.03.2005, 15:24

clock-img

Moncy83

pencil-img

63

Kako bi temu rekla :zmeden2:? Jaz se ponavadi držim načela, da ne delam oz poskušam da ne delam tistega kar nebi rada da drugi delajo meni. Zato tudi nisem varala in ne varam. Nikjer pa ne piše, da če misliš na nekoga oz. sanjaš o njem, da je s tem kaj narobe. Jaz večkrat pomislim na nekoga, ki mi je bil všeč, samo njemu se ni dal več žvet pa je šel rajš v večna lovišča :((:(.

clock-img

23.03.2005, 15:33

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Hmmm...me se ni zamikalo9nebesa9nebesa Sem cisto zadovoljna ;)

clock-img

23.03.2005, 15:36

clock-img

Anonimen

Punce, jaz sem se zafrkavala. Moja soseda je namreč ločena. :)

clock-img

23.03.2005, 15:41

clock-img

simona1

pencil-img

63

No tkole bom rekla, sem srečno pročena in že dolgo dobo skupaj z svojim dragim (ga ne bi zamenjala za nič na svetu:love:), je pa pred njim bil v mojem življenju nekdo sam za kratek čas, z katerim žal ni bilo prihodnosti, je pa pustil neizbrisen pečat. In se zgodi da pomislim nanj in včasih tudi srce zatrepeta, mož ve zanj in včasih ko ga kje srečava mi reče; o dons bo pa moja mami dobr spala ;)!

clock-img

23.03.2005, 16:28

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

NE!
mOJGA NE DAM!

clock-img

23.03.2005, 18:04

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

O zamika me marsikaj samo da s tem ni nič saj pravijo prepovedani sadež je najslajši

mal deluje pomlad:)-sicer pa tudi če bi varala bi rekla
ah to pa jest ne delam:zmeden:tko prav vsak:)

clock-img

23.03.2005, 21:36

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

Smona pod tvoj post se skoraj lahko podpišem...le zadnja dva stavka ne držita....moj zavije z očmi in me odvleče 1 km stran v sekundi.:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem