cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

a zmeraj tako dolgo spite?

clock-img

14.08.2005, 07:59

clock-img

tecka

pencil-img

1369

Ali se bo katera že zbudila? Jaz sem bila pokonci že ob 4h - smo se nekaj meni za hribe, pa nam jo je zakuhalo vreme. Potem sem šla pa nazaj spat in evo mene- preva med živimi.

clock-img

14.08.2005, 08:57

clock-img

Maša26

pencil-img

550

Dobro jutro :zaspan:!

druga med živimi ;)

Vreme je pa res mal čudno..

clock-img

14.08.2005, 09:39

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Dobro jutro!!

Tretja danes na tem forumu že pokonci kar dolgo,imam priprave na današnji piknik,ker je včeraj vse pokvaril dež.
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

14.08.2005, 09:52

clock-img

Maša26

pencil-img

550

O Mojca dobro jutro :rozica:.

Upajmo, da bo danes lepše vreme. Nam je vsem pokvarilo načrte :(..

clock-img

14.08.2005, 10:00

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Mi ravno saniramo Žana in bomo morali s hribi malo počakati. Verjetno pa bo vreme vsaj za gorsko kolo in skok do Ambroža?
Ob 4 uri v hribe je pa lepa navada in redkost med Slovenci, ki so precejšni zaspaneti.

clock-img

14.08.2005, 10:06

clock-img

tecka

pencil-img

1369

Ja, so bili cilji visoki (Planjava, 1800 m višinske razlike) pa je treba malo bolj zgodaj vstat. Misilim pa da se bo moj :love: danes kar požrl od slabe volje. Je bila tura predvidena za včeraj. Prestavili smo jo zaradi slabega vremena. Pa je bilo potem sonce. No, tudi danes je pri nas sonce.
Je pa zgodnje vstajanje med vikendom dobra vaja - potem je med tednom tako fajn do 6h "potegnit".
Lepo nedeljo vsem. :rozica:

clock-img

14.08.2005, 10:23

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Planjava in ostali vrhovi Kamniških (Savinjskih) so zaviti v oblake, v Kamniku je vreme bolj kislo.

clock-img

14.08.2005, 10:43

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

OJla!!!!!!

Jaz sem tolk danes :zaspan::zaspan:,slabo vreme vpliva name.Včeraj je dež vse pokvaro,sva hotela danes z mojim :love: iti kolesarit,vendar ne upava ker je kislo vreme,vsak čas bo spet letelo.
Popoldan bo piknik vendar če bo dež ga vseeno ne bo pokvarilo vsaj enega načrta ne bo pač piknik pod streho.
Sedaj kuha moj :zaspan::kava::kava: jo spijema pol pa hitro pot pod noge in likat perilo.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

14.08.2005, 13:10

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Uh jaz pa zdaj, ko je tako cudno vreme kar do dvanajstih potegnem in uzivam dokler ne bo cez 7 mesecev cel direndaj pri nas doma :):)-:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem