writing-img

ad3 kapljice

clock-img

15.03.2006, 10:28

clock-img

pufi 2003

pencil-img

93

Zanima me kje lahko kupim avstrijske kapljice, ki jih dajete svojim otročkom namesto ad3 kapljic. Moj ima namreč močne krčke, zato sem z dajanjem premehala in tudi krčki so tako ponehali.

clock-img

15.03.2006, 10:38

clock-img

Anonimen

nam tudi niso bile dobre AD3,ampak sem šla k zdravnici nazaj in mi je predpisala D3.
In so dobre,poskusi tudi ti

clock-img

15.03.2006, 11:22

clock-img

anais

pencil-img

26

Oleovit D3 za cca. 2 evra kupiš v vsaki avstrijski lekarni - pazi na odpiralni čas njihovih lekarn - se mi zdi da imajo vmes okoli 12-h zaprto za kaki 2 uri.

clock-img

15.03.2006, 11:42

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moja je imela po AD3 ful krče in še izpuščaje. Pa sem dobila D3 -po teh izpuščajev ni imla, krče pa. Zato pa ji prve 3 mesece (ker so v tem času itak ze nagnjeni h krčem) kapljic nisem dajala (sem rodila junija, tako, da ni bilo tezav in sem jo dala na sončeka). Potem pa sem jih ji dala - postopoma in jih prenaša brez tezav.
Ti svetujem, da jih pač te prve mesece ne daješ, otroka pa daj na sonce, če le je. Zadostuje ze 5 min na dan. Mi je ravno v ponedeljek v posvetovalnici rekla, da so te kapljice zato, ker pri nas ni toliko sonca, pa potem ne nastaja vitamin D v telesu. V krajih (ob morju), ki so bolj sončni, pa teh kapljic sploh ne dajejo. Ti pa sedaj presodi sama.

P.S. - se opravičujem, ker mi računalnik ne piše črke z (one s kljukico)user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem