writing-img

adaptirano mleko in riževi kosmiči - kateri?!

clock-img

15.03.2006, 19:14

clock-img

TVN

pencil-img

714

Ojla!

Dejte mi povedat, katere riževe kosmiči vi mislite, ko govorite o "rižolinu"? Tisti pravi rižolino od Kolinske se meša s pravim mlekom in vodo, jaz pa bi rada dala rižka v adaptirano mleko (Hipp2). Kolikor sem uspela pregledati po policah Muellerja, DM-a in Spara, obstajajo samo riževi kosmiči (mislim da od Milupe), ki se mešajo z adaptiranim mlekom. Vsi ostali so s pravim mlekom ali pa varianta na žlico, kar pri nas za zadnji večerni obrok ne pride v poštev.

Prosim za konkretna imena proizvodov, ki pašejo v adaptirano mleko in se pijejo po steklenički.
Hvala!!

clock-img

15.03.2006, 19:37

clock-img

petja

pencil-img

998

Jaz vem samo za Milupine ...

Tukaj je link http://www.kolinska.si/sl/blagovne_znamke/otroska_prehrana/milupa/rizeva_zitna_kasica/

Lp, petja

clock-img

15.03.2006, 20:02

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Jaz Lei v mleko dajem Riževo žitno kašico od Milupe (Reisflocken).

clock-img

15.03.2006, 20:19

clock-img

sjug

pencil-img

334

Kje je težava? Saj je vseeno, kaj date v rieve kosmiče. Dodajam jih (tiste od Kolinske) k vsem možnim zelenjavcam celo sadju - jabolka, samo z vodo jih pa ne bi mešala, ker je čisto zanič. Meša se jih lahko z adaptiranim mlekom, z lastnim mlekom (če se kateri da pumpat), z navadnim mlekom 3,5 % mm ali pa za zgoščevanje npr. špinače in blitve. LPSandra

clock-img

15.03.2006, 21:30

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Mislim, da lahko vse rižke, ki naj bi se mešali z mlekom, le da ti uporabiš adpt.mleko!

clock-img

15.03.2006, 22:00

clock-img

benika

pencil-img

7793

Jaz našemu 6-mesečniku dajem riževe kosmiče od Bebija in jih mešam z adaptiranim mlekom.

clock-img

15.03.2006, 22:20

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Seveda  lahko riževe kosmiče mešaš z adaptiranim mlekom, če jih daš v flaško jih daš čisto malo.

clock-img

15.03.2006, 22:25

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Najboljsa je itak Alnatura iz DM-a.

Gospa sem.

clock-img

16.03.2006, 10:44

clock-img

TVN

pencil-img

714

Ja, saj to me zanima, če lahko mešam z adaptiranim mlekom namesto s pravim! Na škatlah namreč nikjer ne piše tega, razen seveda na "Reisflocken" od Milupe. Povsod drugod je napisana uporaba polnomastnega mleka.

Torej, kot vidim, lahko vse rižke mešam z adaptiranim mlekom in ji dam po steklenički. Hvala za nasvete!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem