writing-img

adidasove urce

clock-img

03.03.2007, 18:36

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Kje v Sloveniji prodajajo adidasove urce?

Baje jih imajo v Nami v Lj... a so še kje drugje?

Sem končno našla eno dobro urco... in je ne bi rada glih prek amazon.com naročla... ker sem mal skeptična glede dostave... še najrajš bi jo kar kupila nekje v štacuni.

user posted image

al pa tale:

user posted image

al pa tale:
 user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

03.03.2007, 18:52

clock-img

tosja

pencil-img

3706

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Krasne so!

Mogoče ti lahko pomaga sunqueen!
Jaz koooooooooomaj čakam,
da si lahko izpolnim sanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  glede ureuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

03.03.2007, 18:54

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Ma jest sm že čist obupala nad urami... ene 5 let je ne nosim več, ker ne najdem nobene take, ki bi mi bla všeč. Zdej sem pa nekaj brskala po netu in našla tele....

a sunqueen je stručko za urce? no pol pa še mal počakmo... najbrž se bo oglasila user posted image

clock-img

03.03.2007, 19:00

clock-img

dory

pencil-img

8852

hudooo dobre ure....prosim tudi meni namig...bi mela tako ..sploh prva mi je hudooo dobra :)

clock-img

03.03.2007, 19:03

clock-img

pika74

pencil-img

6782

teja. meni je tud taprva najbolj...

tuki jih je še več

http://www.adidas.com/campaigns/watches/content/originals/html/womens/metro/metro-index.asp

to stran sem našla, k je enkrat ena (men se zdi, da london.paris) dala link za športne cunje... jaz sem pa pol zvohala še urce user posted image

clock-img

03.03.2007, 19:31

clock-img

Anonimen

Jap, sunqueen bo vedela, kje se jih dobi. Njen je  stručko.

clock-img

03.03.2007, 19:45

clock-img

pika74

pencil-img

6782

sem ji kar privat sporočilo poslala, da mora na raport user posted image user posted image user posted image  pa upam, da ne bo huda user posted image

clock-img

03.03.2007, 19:55

clock-img

Anonimen

user posted image
ja ja šlik šlak user posted image

Tole je konkurenca.......nič ne bo user posted image user posted image

Evo, pika, takoj, ko moj uspava malega, ti vse sporočim user posted image

clock-img

03.03.2007, 20:04

clock-img

petja

pencil-img

998

Kaj konkurenca!!! Me na RR smo pa ja bolj pomembne user posted image user posted image user posted image . Sej plačamo provizijo user posted image !

Lp, petja

clock-img

03.03.2007, 20:17

clock-img

Anonimen

Evo user posted image

Zastopnik za te ure je WGT Trgovina d.o.o. Letališka 3c, Ljubljana , ampak,
citiram: "Kje bi jih pa prodajal pa pojma nimam....z enim sem se zadnjič neki pogovarju o teh urah, pa zdej ne vem več, s kom..."

Ko se bo pa gospod spomnu s kom se je o tem pogovarju, ti pa javim user posted image

clock-img

03.03.2007, 20:25

clock-img

Anonimen

No, še tole, če bo kaj pomagalo:

http://www.urca.si/

clock-img

03.03.2007, 21:40

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Sunqueen ti si moja najboljš prjatlca user posted image user posted image user posted image .

Financ ministr je pa doma tud reku, da mi jo kupi za 33. rojstni dan, sam še štacuno mormo najdit user posted image .  Uf kolk se mi godi zadnje dni user posted image user posted image user posted image .

clock-img

05.03.2007, 20:38

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Jaz imam pa novo urco... - kupljeno v Urci - po navodilih Sunqueen - še enkrat hvala - dej, da te polupčkam user posted image . Dons sem jo kupila in imeli so samo še to hahauser posted image user posted image user posted image . Aja, kupla sem pa uno taprvo tabelo user posted image . Zdej sm pa važna user posted image .

clock-img

05.03.2007, 20:47

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

O, jaz bi tudi tako. A zihr je bila ta zadnja?user posted image  Ta prva je res ful dobra.
Fajn nosi.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

05.03.2007, 22:08

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Jaz imam pa novo urco... - kupljeno v Urci - po navodilih Sunqueen - še enkrat hvala - dej, da te polupčkam user posted image . Dons sem jo kupila in imeli so samo še to hahauser posted image user posted image user posted image . Aja, kupla sem pa uno taprvo tabelo user posted image . Zdej sm pa važna user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem