writing-img

administrator

clock-img

06.08.2007, 19:03

clock-img

samomi

pencil-img

39

mi lahko kdo pove kaj obsega delo administratorja? Iščem že cel dan za bolj natančen opis pa nič ne najdem. Lepo prosim za čim hitrejši odgovor. Hvala

clock-img

06.08.2007, 19:20

clock-img

Anonimen

Pri tem poklicu je najbolj pomembno znanje desetprstnega slepega tipkanja. Pisanje raznih dopisov itd....Javljanje na telefon, urejanje fasciklov.....
Sorodni poklic administratorja je tajnik oz. tajnica.

clock-img

06.08.2007, 19:21

clock-img

samomi

pencil-img

39

aha, pa zanima me še, če se novi delodajalec o delavcu pozanima pri starem delodajalcu. Prvič menjavam službo pa me vse zanima

clock-img

06.08.2007, 19:25

clock-img

Anonimen

V bistvu je zelo različno pojmovanje administratorja od firme do firme. Pri nekaterih je to receptor, pri drugih tajnica, lahko tudi kot pomoč zaposlenim(urejanje dokumentacije, računovodska dela....)....
Je zelo različno od firme do firme.
Večina pa zahteva osnove računovodstva, poznavanje dela z računalnikom, zaželjeno desetprstno slepo tipkanje....
V računalniških firmah je pa sploh izraz administrator čisto za druge stvari.

clock-img

06.08.2007, 19:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: samomi

aha, pa zanima me še, če se novi delodajalec o delavcu pozanima pri starem delodajalcu. Prvič menjavam službo pa me vse zanima

Odvisno od delodajalca. Večinoma se dobrostoječe, znane firme pozanimajo.

clock-img

06.08.2007, 19:27

clock-img

Anonimen

To pa nebi vedla kako si kaj izmenjujejo te informacije. user posted image
Itak imaš eno poskusno delovno obdobje (en mesec nekje)v novi službi in na ta način vidijo če si uspešna al pa ne. ponavadi pa če gre za administratorja preden te zaposlijo preizkus znanja, se pravi tipkanje predvsem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem