writing-img

aerobika za nosečnice

clock-img

24.11.2009, 08:46

clock-img

beybk

pencil-img

89

dobro jutro vsem skupaj
kot je že iz naslova razvidno, dajte mi prosim povedat, kje v ljubljani poteka aerobika za nosečnost?? pliiis hvala

clock-img

24.11.2009, 08:50

clock-img

Anonimen

hm. a to tud obstaja? user posted image
prou rada bi vidla nosečnico k skače okol s trebuhom heheheh
mislm da so za nosečnice bolj primerne vaje zas raztezanje
al pa nekaj podobnega - ne pa aerobika.
sj boš revčka čist prešejkala v trebuhu user posted image

clock-img

24.11.2009, 09:22

clock-img

beybk

pencil-img

89

user posted image hahaha ja ja obstajala je nekoč v Štorklji, sedaj ni več, ker kao nimajo prostorov. delaš take vaje bolj na izi pa na žogi pa tako ;) luštno je blo za slišat, škoda ker ni več, res, med tem so imeli tudi priprave na porod. škodauser posted image
glede tistega da pa revčka prešejkaš haha si me nasmejala, ker sem bla zadnjič na uz-ju pa me je ginekolog s tisto napravo kar "tolkel" po trebuhu, pa me je vprašal, če me boli, pa če mi je že mučno, ker se je trudil, da bi se mali vsaj malo premaknil, hehe, pa je rekel, veste kaj, saj ko seksate, ga še 1000 bolj premetavate ;))) z mojim sva se začela na vsa usta smejat ;)

clock-img

24.11.2009, 09:25

clock-img

Anonimen

user posted image

clock-img

24.11.2009, 09:55

clock-img

Anonimen

ZD Fužine ima zastonj aerobiko za nosečnice. 

clock-img

24.11.2009, 09:58

clock-img

beybk

pencil-img

89

oooo hvala lepa

clock-img

24.11.2009, 21:30

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Fitnes center Sunny v Dravljah ima zelo kvalitetno aerobiko za nosečnice. Res so punce strokovno in še veliko zraven izveš in narediš.

clock-img

24.11.2009, 22:03

clock-img

Monni

pencil-img

164

V MB imaš aerobiko za nosečnice v Melju (stavba od Varnosti - vhod levo od glavnih vrat Varnosti), mislim pa da prav tako poteka joga za nosečnice. Jaz osebno sem hodila na aerobiko in moram rečt, da je bilo super, vaje so prilagojene, koreografija za ogrevanje ne vsebuje poskokov, prav tako se ne dela vaj za trebušne mišice. V glavnem kar nekaj nas je vztrajalo do konca oz. jaz sem nehala obiskovat aerobiko nekje 3 tedne pred porodom. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem