writing-img

agenti za registracijo automobila

clock-img

16.02.2010, 13:45

clock-img

MLADAMAMICA

pencil-img

1040

Sem tik pred ponovnim registriranjem automobila. Berem, da agentje lahko dajo nekaj procentov ugodneje. Zanima me, ali pozna kdo kakšnega dobrega agenta in kje se le ti pravzaprav iščejo?

clock-img

16.02.2010, 13:50

clock-img

bučkabb

pencil-img

865

najbol pametno jih je iskat na zavarovalnici, kjer že imaš sklenjena kakšna zavarovanja, ker ti bodo lahko dali popust še na to da si že njihov komitent, se splača met vse zavarovano pri isti zavar.

sicer pa se odločiš za eno in pokličeš al pa pogledaš na neto, kdo je agnet za vaše področje in ti pride na dom.

clock-img

21.02.2010, 10:50

clock-img

sky77

pencil-img

516

agenti se pravi zastopniki zavarovalnice same, niti nimajo nekih maneverskih prostorov pri dodeljevanju dodatnih popustov. Imajo pa pri tem malo več maneverskega prostora agencije, sploh tiste ki imajo možnost sklenitve zavarovanj pri večih zavarovalnicah. Če si iz Ljubljane se mi javi, ti lahko pomagam pri taki agenciji

clock-img

21.02.2010, 17:18

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

IZVIRNO SPOROČILO: sky77
agenti se pravi zastopniki zavarovalnice same, niti nimajo nekih maneverskih prostorov pri dodeljevanju dodatnih popustov.

Tole ne vem, če bo ravno držalo - jaz sem si naredila izračun za online podaljšanje zavarovanja pri Triglavu, pa ko sem gledala popuste, ki mi jih je dalo, je bilo vse videti dokaj podobno, kot na polici, ampak potem pri zastopniku sem pa plačala skoraj 100 eur manj, kot bi, če bi podaljšala prek spleta. Je pa tudi res, da ni ravno vseeno, pri katerem agentu skleneš, ker tudi pri njih je tako, da uspešnejši agenti lahko dodeljujejo več popusta - in ta, pri katerem sklepam je med top 10 za premoženjska stanovanja v SLO (kar se tiče Triglava).

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 21.2.2010 17:19:49 >

clock-img

21.02.2010, 17:25

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

IZVIRNO SPOROČILO: sky77
agenti se pravi zastopniki zavarovalnice same, niti nimajo nekih maneverskih prostorov pri dodeljevanju dodatnih popustov.

Tole ne vem, če bo ravno držalo - jaz sem si naredila izračun za online podaljšanje zavarovanja pri Triglavu, pa ko sem gledala popuste, ki mi jih je dalo, je bilo vse videti dokaj podobno, kot na polici, ampak potem pri zastopniku sem pa plačala skoraj 100 eur manj, kot bi, če bi podaljšala prek spleta. Je pa tudi res, da ni ravno vseeno, pri katerem agentu skleneš, ker tudi pri njih je tako, da uspešnejši agenti lahko dodeljujejo več popusta - in ta, pri katerem sklepam je med top 10 za premoženjska stanovanja v SLO (kar se tiče Triglava).

jap, neki podobnega se je meni zgodil pri generali... sem dobila 50€ manjši račun za več zadev kot sem si jih online računala (s tem da mam osnovno zavarovanje brez bonitet), je pa tut tale moja agentka super in pozna vse možne 'razpoke' in ovinke da stisne čimveč popusta.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

21.02.2010, 17:40

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

Sem tik pred ponovnim registriranjem automobila. Berem, da agentje lahko dajo nekaj procentov ugodneje. Zanima me, ali pozna kdo kakšnega dobrega agenta in kje se le ti pravzaprav iščejo?

moja je taka! iz Ljubljane je.. pisarno ima pa na Letališki v BTC-ju, nasproti tehnicnih! sicer je se nisem vprasala ce pride tudi na dom, ampak verjetno da tud.. men ni potrebno, ker se srecava skor vsak dan.. user posted image

ce te zanima mi javi na zs!

clock-img

21.02.2010, 17:43

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

je pa tut tale moja agentka super in pozna vse možne 'razpoke' in ovinke da stisne čimveč popusta.

jp, moja tud user posted image pa se z vsemi zavarovalnicami je povezana!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem