writing-img

ah ta nosek

clock-img

15.04.2007, 20:36

clock-img

maca24

pencil-img

269

Pa mu teče in teče, že cel teden. Iz nosa, seveda. Pa nič vročine. Kaj naj neredim???user posted image   Star pa 13 mesecev.

< Sporočilo je popravil maca24 -- 15.4.2007 20:37:54 >

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.

clock-img

15.04.2007, 21:20

clock-img

tins

pencil-img

385

Pri nas je isto: že cel teden ji gredo taveliki smrklji ven, poleg tega pa nobenega drugega znaka kakšne bolezni user posted image

clock-img

15.04.2007, 21:36

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

ja vem kako je to hudo.Sej bo kmalu mimo.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

15.04.2007, 22:17

clock-img

blak

pencil-img

660

kaj pa, če jekakšna alergija? Sezona je ta prava.

clock-img

15.04.2007, 22:29

clock-img

bajsek

pencil-img

198

Čao!

Ja tudi pri nas je tako - veliki zeleni šmrklji (ogromno). Sem slišala na radiu, da to lahko pride od cvetnega prahu, saj je koncentracija tega zelo visoka te dni. Bomo vidli, sam da ni še kaj druzga.
Pa fajn s fiziološko spirat da ne bo šlo kaj na ušesa!

lp

clock-img

15.04.2007, 22:36

clock-img

natalia

pencil-img

1423

jaz sem si kupila elektronski aspirator, stal je 8.000 sit (takrat) in vam povem, da se ful splača. vsakič ko ma zamašen nos , se ne sekiram več, malo poškropim v nosek z fiziološko, potem pa za sekundo v nosek in so šmrklji zunaj! res dober nakup.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

16.04.2007, 19:31

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Natalia a mi lahko prosim poveš kje si to kupila? Mi imamo zabasan nosek odkar je šel v vrtec, pa čist nič ne pomaga. Mislim da bi bil aspirator edina rešitev za našega malega.

clock-img

16.04.2007, 21:25

clock-img

tins

pencil-img

385

Jaz sem tud že pomislila, da si nismo kakšne alergije nakopali, ker sem jaz ista: smrkam in kiham- s tem da še nikoli nisem imela takih problemov. Ful čudno user posted image

clock-img

16.04.2007, 23:06

clock-img

natalia

pencil-img

1423

zdravo,

aspirator sem kupila v trgovini z medicinskimi pripomočki.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

19.04.2007, 09:23

clock-img

zmajči25

pencil-img

517

Pri nas je isto - že dva tedna teče iz noska in se noče ustavit. Drugih znakov bolezni pa nič user posted image  Mi imamo Narhinel in skozi vlečemo ven šmrkeljčke, pa s fiziološko spiramo nosek.
A je ta elektronski aspiratorček boljši od Narhinela? Tudi mi razmišljamo o nakupu elektronskega.....

clock-img

19.04.2007, 10:52

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Obvezno skrbeti za nosno higieno, tj. čiščenje s fiziološko raztopino. S tem preprečiš tudi vnetja ušes. Preverjenouser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

19.04.2007, 11:06

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Pri nas se je to dogajalo dobrih 14 dni,prvo jutro je bilo danes,da ni imela zamašenega noska user posted image ,niti ne upam preveč hvalit,da ne bo popoldne/ponoči drugače.
Sem pa ji vlivala hektolitre fiziološke v nosek,s pumpico ven vlekla in nekak nama ni uspelo pozdravit,pred 3 dnevi pa sem kupila operil za otroke in se je stanje v teh dneh bistveno izboljšalo user posted image .Upam samo,da tako tudi ostane.

Prehlajeni bolančki pozdravite se user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

19.04.2007, 16:11

clock-img

metkan1

pencil-img

6

Tudi mi curljamo. Pa menim, da je to fino, da naj kar gre ven kar je za ven, bolje kot da se kje nabira! Da le ni vročine in rdečega grla. Pomagamo pa si z morsko vodo v spreju.

clock-img

19.04.2007, 20:28

clock-img

Anol

pencil-img

299

Živ,

Jaz ti svetujem samo, da mu ulivaš fiziološko, ampak ne kapljico ali dve, temveč kar po 1 ml v vsako nosnico, tako so nam svetovali, ko je imel zelo zabasan nosek, glavo mora dati fino nazaj in se bo nosek prepucal, ker saj veš pri teh pikcih rado gre na ušeska ali pa na pljučka, ker ne znajo še dobro pihnit. Naš se je včasih zelo upiral, sedaj pa se lepo usede ali uleže in sam nagne glavo nazaj, se je navadil, ker ve da mu pomaga.

Anol

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

clock-img

19.04.2007, 21:03

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Dobro pucajte nosek,čeprav smo ga mi tudi kar fino čistili skozi z fiziološko ampak smo vseeno pridelali vnetje levega ušeska user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

28.04.2007, 09:43

clock-img

Metka3

pencil-img

1

Mi smo aspirator kupili v trgovini z medicinsimi pripomočki Diafit. Zadnjič sem ga opazila tudi v Baby Centru v BTC. Baje jih imajo tudi v lekarnah.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem