writing-img

airbagi

clock-img

19.11.2004, 19:53

clock-img

Anonimen

nevem ce to ravno sem spada, ampak to je kar obiskano pa bom tu napisala;)
kak je z avtosedezom v avtu, naj se ga nebi dalo tja kjer imas airbage:zmeden: vsaj zdi se ,o tak al sem narobe razumela(te pardon za to;) ).
Kam je v avtu najbolse namestit avtosedez ce imas v avtu 8 airbagov??:zmeden2:

clock-img

19.11.2004, 19:57

clock-img

Anonimen

Ne tam ko je airbag ne sme bit avtosedeža oz. jajčke......da pa se izklopit airbag na določenem sedežu recimo....pa potem spet priklopit nazaj, samo je pa to draga zadeva se mi zdi....

clock-img

19.11.2004, 21:10

clock-img

malika

pencil-img

3199

Ja airbag mora bit OBVEZNO izključen.Najbolje je, da vzameš v roke servisno knjigo in jo malo preštudiraš kako se ta stvar izključi-če ne gre pa na servis.8)
No naš avto jih ima tudi kar nekaj in tam kjer tamali sedi je airbag vedno izključen.Se pa to naredi zelo enostavno(vsaj pri našem avtu).

V akcijo!:bravo::)

clock-img

19.11.2004, 21:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.11.2004, 22:03

clock-img

Anonimen

mislis da si nardis uslugo ko mas avto z toliko varnostje...zdaj pa mamo, bomo mogli to porihtat.sej se je cas, pač pogovarjala sma se kaj se nardi:)-
BAGI hvala reci tvojemu dragemu;)

clock-img

20.11.2004, 13:48

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Hihi...jaz imam "srečo" da moj avto nima teh stvari

clock-img

20.11.2004, 15:13

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Mi smo pa stvar z airbagi, tako rešili, da smo bum nardili, pa so ven skočli, pa smo jih v klet pospravli:)-:)-:)-

clock-img

21.11.2004, 21:09

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Da se pa izklopit tudi s tem da varovalko ven vržeš od airbaga.Presštudiraj knjižico od avta.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem