writing-img

aje ktera takoj začutla da je noseča

clock-img

12.11.2005, 20:57

clock-img

stuhica

pencil-img

1146

user posted image čav punce,

mene zanima če je ktera od vas srečk nosečk takoj začutla da je noseča?! Me pač zanima ker sem 9 dni po user posted image user posted image   jemala sem dabroston za sprožitev tardeče pa potem še klomifen, samo  jest se tko čudn počutm ali je možno da sem noseča al si pa to res samo domišljam. Mam pa tud tak čudn filing pr jajčnikih. Skoz se mi kr  neki riga... Ma jest res ne vem al sem že čist zaforstrirana  in mislim da sem pa kr kuj noseča al kaj, v glavnem upam da me zastopte pa da vam ne težim preveč!?user posted image

stuhica user posted image

clock-img

12.11.2005, 21:02

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Nisem ravno vedela,sem pa sumila,ker se mi je dvakrat o dojenčku sanjalo,preden sem delala test!

Lep pozdrav! K

clock-img

12.11.2005, 21:11

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

ja pri drugem in tretjem. sem bla ko luna in full čudna.

Tako kot praviš se mi je vse pahalo pa smrdel mi je vse na 100km daleč.

Držim pesti da si srečka user posted image

clock-img

12.11.2005, 21:40

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Ja.

clock-img

12.11.2005, 21:42

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Pri taprvem,mi je kar nekaj govorilo,da si pojdi test kupit.In sem si ga šla en dan pred pričakovano menstruacijo in seveda je bilo pozitivno.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

12.11.2005, 21:57

clock-img

Twetty

pencil-img

118

Js sm takoj,pa tud ,da bo punčka.Ne vem mogoč sm si to želela v podzavesti,ker drugač mi je blo iskreno vseen,sam da bo vse ok.

clock-img

12.11.2005, 22:07

clock-img

mojcadamijan

pencil-img

246

Ne boš verjela, ampak jaz sem takoj po sexu rekla ( sama pri sebi ) to je to in res je bilo-takšen občutek sem dobila, ne morem ga opisati

clock-img

12.11.2005, 22:17

clock-img

stuhica

pencil-img

1146

ja punce hvala za vaše odgovore. ma res ne vem al se mi že meša od tega k si ful želim enga otročka al pa sem res noseča k počutm se ful čudn no!?
jest upam da sem noseča  user posted image  o čem drugem sploh nočem več razmišljat!

clock-img

12.11.2005, 22:40

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Oj!

Ja, sem ravno danes opisovala - 3 dni pred predvideno M se mi je zazdelo, da nekaj je...in danes (po 3 dneh izostanka) mi je test to potrdil! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

clock-img

12.11.2005, 22:43

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Kot je napisala mojcadamjan, sem tudi jaz že po seksu vedela, da bo to to. Ampak le pri punčkah - takrat sem obakrat imela občutek, da bo punčka, ko pa sem nosila fantka, pa nisem imela občutka, da sem noseča, dokler se mi ni že trebušček poznal. user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.11.2005, 17:21

clock-img

modromorje

pencil-img

15

user posted image  user posted image  user posted image  Sašaš Čestitam!!!

Stuhica tud zate upam da si, če si to res tako želiš. Najboljš da greš kupit test in boš takoj vidla al si al nisi.

Meni je M zaostajala pa se mi še sanjalo ni da sem noseča, sem misla da je kriva klima.

cav

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem