writing-img

ajvar

clock-img

13.06.2006, 22:14

clock-img

čaki

pencil-img

1009

kako naj ga spravim iz belih kavbojk??? je sine pozabu da ma roke od ajvarja, pa se je obrisal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.06.2006, 07:21

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

si že probala čistilo za odstranjevanje madežev- omino bianco? meni gre s tem vse dol

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

14.06.2006, 08:34

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

O kriza pa ravno ajvar,jaz bi najprej poskusila z Amway-vim odstranjevalcem madežev pred pranjem,ampak ti ga najbrž nimaš,poskusi s kakšnim drugim in to čimprej,da se preveč ne zasuši.V skrajni sili pa pri belih hlačah lahko uporabiš arekino ali varikino.

clock-img

14.06.2006, 10:51

clock-img

asso

pencil-img

3700

Če ne pomagajo vsi ti "moderni" odstranjevalci madežev tipo Vanish... poskusi z navadnim tekočim praškom za pomivanje posode...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

20.06.2006, 04:45

clock-img

Anonimen

Zakaj se mi zdi, da bi bil nakup novih kavbojk cenejši kakor pa nakup vseh teh odstranjevalcev madežev? user posted image

clock-img

30.06.2006, 15:11

clock-img

Vida

pencil-img

56

ker imam sama zelo rada ajvar se mi je ze velikokrat pripetilo, da sm ga dobila na oblacila....in sm ugotovila, da je najucinkovitejsa metoda, da ga spravim ven, ce se ga takoj lotim (ko je se svezuser posted image )...voda in malo detergenta za posodo in podrgnes po madezu.....in gre ven....user posted image user posted image user posted image user posted image

ce se pa zasusi....so pa potrebna veckratna pranja in ponavadi sama uporabim teril (od teola)...je pa malo komplicirano ga dobit...sama sm ga nazadnje dobila v hardijuuser posted image nism ga pa nasla v sparu ali mercatorju....

upam, da si dosedaj madez ze dobila iz hlac...ali pa nove hlaceuser posted image

Kerensa: za vsak madez nove hlaceuser posted image se mi zdi, da so vseeno mogoce cistila na koncu cenejsa...jih lahko uporabis za vec madezevuser posted image hlace pa samo za en madezuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem