writing-img

akumolatorska metla

clock-img

25.04.2006, 12:37

clock-img

Vanja-7

pencil-img

131

V sparovem katalogu sem vidila, da je v akciji ta metla, jo katera ima in kako ste z njo zadovoljne.

clock-img

25.04.2006, 13:53

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Ne vem katera je v akciji,jaz imam dirt devilovo in sem zadovoljna. Edino kolesa ma malo trda, tak da če misliš met za po laminatu pol pazi, da ne boš mela risov. Jaz jo uporabljam v kuhinji kjer imam ploščice in je res fajna za na hitrco počistit.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

25.04.2006, 14:42

clock-img

Anonimen

Če je to prav tista metla, z dolgimi ščetinami, potem je brez veze. Samo porivaš smeti sem in tja, posesa jih edino takrat, če jo postavil direktno nanje. Sj je logično.
Akumulatorski sesalec je pa druga stvar, tisto je pa kar v redu. Pri nas se obnese posebno za sesanje pod ptičjo kletko, ki jo imamo na steni. Tam je treba res vsak dan sesat.

clock-img

25.04.2006, 15:57

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

http://www.dirtdevil.com/Products/productDetail.aspx?id=24207

jaz mam tega, nima nobenih ščetin

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem