cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

album

clock-img

09.04.2007, 23:01

clock-img

malecka

pencil-img

1665

oj punce jaz bi si pa rada naredila album --moja poroka-- saj veste od vabil, slik, zahval... v glavnem imam to zdaj v škatli rada bi pa nekaj lepega par idej imam. sam bi mi vseeno prav prišlo še veliiiiik idej, hvala user posted image  

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

09.04.2007, 23:08

clock-img

Anonimen

Kupi album s samolepilnimi stranmi - jih imajo polno z motivom poroke (vsaj v Sparu v Cityparku v Ljuser posted image )

P.s.: A si dobila mail glede porodne izkusnje in fotke?

LP

clock-img

12.04.2007, 21:29

clock-img

muška

pencil-img

3223

lahko pa kupiš eno debelejšo mapo(recimo fascikl) jo po svoje okranclaš od zunaj in potem vlagaš liste (lahko različnih barv) in nanje lepiš fotografije, vabila, posvetila,spominke,....

clock-img

17.10.2007, 12:18

clock-img

*ajetam*

pencil-img

595

točno to tudi jaz želim.še vedno nimam poročnega albuma.ker ne želim imeti s tistimi smotanimi poročnimi motivi ki jih lahko kupiš sem želela sama naredit lbum.ampak nikakr ne pridem do ideje kaj naredit in kako user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem