cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

album Mali jaz in odtis rokice

clock-img

27.09.2006, 09:45

clock-img

livia

pencil-img

2395

V albumu Mali jaz je tudi odtis rokice in nogice dojenčka. Nogico sva nekako uspeli naredit, rokico nama pa ne rata, ker drži pest in ne odpre lepo prstkov.
Kdaj je vam to uspelo odtisnit? In kako?

clock-img

27.09.2006, 10:11

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Tudi mi nismo mogli narediti odtisa rokice, se mi zdi do enega osmega meseca. Pri nas je hči dobila v vrtcu nalogo, da vsi člani družine naredimo odtis roke na en list papirja in smo naredili tri odtise rok in en odtis nogice user posted image .

lp

clock-img

27.09.2006, 10:14

clock-img

petka

pencil-img

503

isti problem, rokice so vse zmazane user posted image . Nikakor si ne da dopovedat kaj hočemo user posted image .

clock-img

27.09.2006, 11:34

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

prvič sem poskusila pri treh mesecih, sicer je bila prava packarija in veliko zmazkov ampak eni trije so pa uspel najlepšega  sem potem izrezala in nalepila v knjigico.

clock-img

27.09.2006, 11:38

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Mi smo probali pri petih tednih. Nogica je fino uspela, rokica pa isto kot praviš, jo je imel skoz v pesti. Vendar sva mu prstke nekako stegnila, da nam je vendarle uspelo.
Če ti ne uspe, pa še počakaj malo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

27.09.2006, 12:32

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

S katerpo barvo pa delate odtise? Jaz imam tudi to knjigo, pa ne vem katere barve naj uporabim. Vodenke?user posted image

:)

clock-img

27.09.2006, 19:54

clock-img

livia

pencil-img

2395

Ne tempera. Kupiš barve za roke.

clock-img

27.09.2006, 19:57

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Thanks.user posted image

:)

clock-img

27.09.2006, 20:02

clock-img

mama5

pencil-img

53

A to se prav barve za roke kupijo? V papirnici?

Hvala in lepe odtise! user posted image

clock-img

27.09.2006, 21:18

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Ja, v knjigarni se dobi prstne barve. Sem jih videla tudi v Mercatorju (hipermarket) in v BC.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

29.09.2006, 08:34

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Mi smo odtis nogice delali s temp. barvo pri 6t, odtis rokice pa pri 2,5m, vendar sva mu jo samo razprla in izrisala s svinčnikom (če razumeš kaj mislim user posted image )... Jaz mu na rokice nisem hotela dajat barv, ker je prstke nosil v usta in se mi ni zdelo primerno (tudi barve za roke ne - vsaj ne za tako majhnega otroka)

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

clock-img

29.11.2007, 19:02

clock-img

starla

pencil-img

4

Nmesto odtisev sem videla, da lahko sedaj narediš prave skulpture rokic in nogic naših ta malih. Neverjetna stvar...jaz sem se že naročila. (www.migetalcki.com). Res zanimivo in tako lahko imamo za vedno spomin, kakšne so bile rokice in nogice naših bubic, ko so bile še majhne!!

clock-img

29.11.2007, 19:39

clock-img

Putka

pencil-img

3105

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Nogica je fino uspela, rokica pa isto kot praviš, jo je imel skoz v pesti. Vendar sva mu prstke nekako stegnila, da nam je vendarle uspelo.

Jaz sem to finto že drugič uporabila, ker deluje. Dojenčki radi prijemajo stvari, težko iztegneš dlan. Zato sem na en primerno velik valj (beri kozarec) nalepila papir, namazala roko in je mala zagrabila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem