writing-img

album z nalepkami

clock-img

08.09.2008, 10:33

clock-img

zita

pencil-img

296

Moj skoraj 3 letni fant zelo rad lepi kakšne slikice, pa zbira figurice nodija iz čokoladnih jajčk in podobno, pa sem mislila(tako kot sem jaz v otroštu počela) da bi mu kupila kakšen album, kjer potem kupuješ kakšne sličice in jih lepiš vanj.
A kaj takega danes še obstaja?

Poznate kakšen tak album?

clock-img

08.09.2008, 10:36

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Jap teh albumov je kar nekaj, Malo poglej po trafikah. Mi2 z mojim sinkom sva zbirala Nodija, Fifi, Smrkce in Medvedka Pooja.

LP

clock-img

08.09.2008, 10:38

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Mi smo zbrali že vse Smrkce, pred tem je bil Nodi, trenutno zbiramo Medvedka Puja. Obstajajo še mnogi drugi, več pa boš našla TUKAJ.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

08.09.2008, 10:40

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Moja hčerka je zdaj dobila svoj prvi album Životinjsko carstvo. Tudi zelo rada lepi, rada ima živali in rada lista albume. Poleg tega ima rada čokolado. user posted image

clock-img

08.09.2008, 10:45

clock-img

blak

pencil-img

660

Ni ravno zbiranje nalepk, ampak vseeno...zadnjič sem v Librisu kupila pravljico z nalepkami. Imajo na izbiro Obuti maček, Sneguljčica, Trije prašički, Rdeča kapica.... Tako da imaš pravljico in kar veliko nalepk. Naš fant je užival! Stane pa 3,50€. Mislim, da imajo tudi spletni knjigarno, poguglaj malo.

clock-img

08.09.2008, 11:12

clock-img

zita

pencil-img

296

ja super za odgovore..hvala... NOdi..idelano! smo čist navdušeni :-)

clock-img

08.09.2008, 11:20

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: blak

Ni ravno zbiranje nalepk, ampak vseeno...zadnjič sem v Librisu kupila pravljico z nalepkami. Imajo na izbiro Obuti maček, Sneguljčica, Trije prašički, Rdeča kapica.... Tako da imaš pravljico in kar veliko nalepk. Naš fant je užival! Stane pa 3,50€. Mislim, da imajo tudi spletni knjigarno, poguglaj malo.

Na netu nisem nič našla.
Kje pa je njihova trgovina?

clock-img

08.09.2008, 13:21

clock-img

blak

pencil-img

660

mogoče pa na netu ni vsega, nisem pogledala. Sicer pa poznam le trgovino na Mudi v Kopru. Ko vstopiš, skrajno levo je otroški kotiček. Poišči pobarvanke in nalepnice, ne moreš falit!

clock-img

08.09.2008, 16:18

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Aha, hvala. To pa vem kje je približno. user posted image

clock-img

08.09.2008, 19:01

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Moja hčerka je zdaj dobila svoj prvi album Životinjsko carstvo. Tudi zelo rada lepi, rada ima živali in rada lista albume. Poleg tega ima rada čokolado. user posted image

isto, sploh zadnje user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem