writing-img

album za otroka

clock-img

18.10.2006, 21:14

clock-img

sami_y

pencil-img

103

Jaz sem za moje še nerojeno dete kupla tak albumček, ko not pišeš stvari, ki se dogajajo do otrokovega prvega leta, tegale: http://www.emka.si/izdelek.asp?docid=21726
Pa mi ni všeč, več kot pol knjige je nekih nasvetov, pa tudi na splošno mi je mimo narejena.
A pozna kera še kakšno drugo tako knjigo? Pa mudi se, v torek grem že rodit...

clock-img

18.10.2006, 21:42

clock-img

tatam

pencil-img

1230

V Baby centru se dobijo albumi z naslovom To sem jaz!Ampak not naj bi pisal že med user posted image ,tak da pohiti,dokler so spomini še sveži!
Je pa to od revije Mama!Jaz sem mela pri prvih dveh njihov Dnevnik mojega otroštva in mi je blo zelo všeč.Sedaj pa te več ni oz.je prenovljena...Sicer mi je bla stara boljša,a bo tudi ta o.k.
Tak kot ga imaš ti pa sem tudi gledala,a mi ni bil všeč,ker je bolj kot knjiga narejen...
Aja,pa pri prvih dveh sem dobila še Otrokova spominska knjiga-nekaj podobnega,dobila se je mislim da v Arielu.Tam je blo pa not prvo leto po mesecih posebaj in kasneje do tretjega leta bolj na kratko!Tudi zelo luštna stvarca!

clock-img

18.10.2006, 21:42

clock-img

Noel

pencil-img

344

Jaz sem pisala knjigo To sem jaz. Mi je bila všeč, ker vpisuješ tudi že nekaj o nosečnosti in potem do tretjega leta.user posted image

clock-img

19.10.2006, 06:23

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Pri Didakti izide naslednji teden nova vezija "Mali jaz", ki je bil kar nekaj casa zdaj razprodan - novi knjigi se rece Moj prvi album...

clock-img

19.10.2006, 13:49

clock-img

zabica26

pencil-img

465

Joj, jst bi si tut kej tazga želela! user posted image

clock-img

19.10.2006, 14:00

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz imam za prvega Mali jaz, za drugega pa To sem jaz.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

19.10.2006, 14:28

clock-img

ŠpelaP

pencil-img

1180

Mi smo za prvega pikeca imeli "Dojenčkova spominska knjiga". Meni je bila ful fajn. Noter lahko pišeš in lepiš pikecove fotografije ter priložene nalepkice. 

clock-img

19.10.2006, 19:17

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

tut mi imamo knjigico "To sem jaz",se mi zdi ful taka cortkana....user posted image

clock-img

20.10.2006, 10:39

clock-img

sonchek

pencil-img

3445

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Pri Didakti izide naslednji teden nova vezija "Mali jaz", ki je bil kar nekaj casa zdaj razprodan - novi knjigi se rece Moj prvi album...

to knigo sem včeraj vidla pri Vale Novaku...pa ni tok dobra...v bistvu je čisto za slikice....mislim da je dost boljša To sem jaz....

odločitev je pa seveda vaša user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

clock-img

20.10.2006, 13:41

clock-img

Anonimen

ojla jz sm dobila od sestrice Prvi album slonček  ferdinand...ful lep albumčk...za slike...pišeš lahko notri v glavnem je res lepo darilo!

http://www.felix.si/index.php?str=artikel&a_id=1000344

http://www.mimovrste.com/katalog/index.php?kti=7036

clock-img

20.10.2006, 19:00

clock-img

sami_y

pencil-img

103

Kaj ta knjigica Prvi album (slonček Ferdinand) je bolj za slike pa manj za pisat, al je tak sestavljena kot knjiga Moj otrok, se not piše tudi kaj o nosečnosti al samo od rojstva naprej, kolko strani ima?

Knjiga To sem jaz je iz trde vezave, kot knjiga?

ful kompliciram user posted image

clock-img

20.10.2006, 22:05

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Ja, knjiga To sem jaz ima trde platnice.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem