writing-img

alergija..al kaj..

clock-img

02.04.2008, 22:09

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

moja hči je stara 2leti in 3mesece..zadnje čase opažam,da vedno ko jo dam v banjo dobi po ramenih in okoli prsi take čudne fleke.ne znam vam opisati kakšne..fleki so samo na teh delih,tisto telo ki je v vodi pa nima nobenega fleka..kaj mislite da je to?banjo vedno temeljito splaknem predem nalijem vodo,šamon pa uporabiva proti konce..
od mojga fanta brat ima alergijo na "švic" al kako naj se izrazim..mislite da je to možno,da ima od vročine..sej bom šla vseen do zdravnice,da naju pošlje na pregled glede alergij,samo zanima me če kdo kaj ve o tem

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

03.04.2008, 08:06

clock-img

Anonimen

Vročinski izpuščaji? To se tudi meni naredi, ko ležim v banji, če si natočim zelo vročo vodo, izgine, ko se posušim. Koža se zdraži zaradi potenja in vroče pare.

A poleti, ko je fajn vroče, se ji pa nič ne delajo izpuščaji? Radi se naredijo na zadnjem delu vratu pod laski.

clock-img

04.04.2008, 08:57

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

poleti tega nisem opazila..sedaj parkrat ko sem jo dala v banjo..bom pozorna poleti..ko jo osušim vse to izgine

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem