cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

alergija na KM in uvajanje goste hrane

clock-img

17.12.2008, 19:25

clock-img

m@j@

pencil-img

329

Pozdravljene.

Obračam se k vam na pomoč, ker res ne vem, več kaj in kako.

Imam sina starega 5 mesecev in ima alergijo na KM. Na testiranju nismo bili, nas P ne da, pravi, da ne bo pokazalo. sina dojim. toda zadnje čase se dojiva na tri ure podnevi in ponoči. Kolegica mi je svetovala, naj mu dam kakšno kašico. Pa grem in kupim milupino riž z banano, v veri, da se to meša z vodo, toda... noter je že dodano mleko.
In kaj naj sedaj? ali obstaja kaj, kar se res meša z vodo in ni dodanega mleka.
Sama sem na dieti in ne uživam KM in izdelkov.
Ali morda veste, če greš lahko samoplačniško na testiranje in koliko stane?

Mogoče sem malo zmedeno pisala, ampak upam, da razumete, kaj želimuser posted image .

Hvala in lp,
Maja

clock-img

17.12.2008, 19:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.12.2008, 20:11

clock-img

m@j@

pencil-img

329

Pa so od Milupe oz. kakšnega "standardnega"proizvajalca, al se dobi v lekarnah, specializiranih trgovinah?

clock-img

17.12.2008, 20:14

clock-img

Petr_a

pencil-img

803

Zakaj mu pa sama ne bi kašico kuhala?

clock-img

17.12.2008, 20:18

clock-img

biga

pencil-img

838

Ja, so od Milupe, v takih svetlo modrih škatlah, dobijo se pa v DM-ju in Muellerju. Gotovo brez mleka, ker smo jih mi tudi uživali. Imaš pa tudi od Alnature v DM-ju, pa tudi Lino ima mislim da tri: riž, riž-koruza in riž s petimi vrstami sadja (mislim, da je tako). Mi jih kupujemo, ker ima sin alergijo. Občasno mu dam tudi čoko od Linota, čokolešnika pa ne smeš.

clock-img

17.12.2008, 21:08

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

IZVIRNO SPOROČILO: biga

Ja, so od Milupe, v takih svetlo modrih škatlah, dobijo se pa v DM-ju in Muellerju. Gotovo brez mleka, ker smo jih mi tudi uživali. Imaš pa tudi od Alnature v DM-ju, pa tudi Lino ima mislim da tri: riž, riž-koruza in riž s petimi vrstami sadja (mislim, da je tako). Mi jih kupujemo, ker ima sin alergijo. Občasno mu dam tudi čoko od Linota, čokolešnika pa ne smeš.

Drži, mi uporabljamo od Alnature. Dobra je pa tudi cenovno ugodna.

Glede testiranja je pa tkole... lahko pokaže, lahko pa da ne. Pri nas ni pokazalo, ampak je alergija čist očitna. Tudi gastroenterolog in pediatrinja sta prepričana, da je, zato sem na dieti, januarja mamo pa ponovni pregled na gastroenterološki in še alergologa. Moj mali je alergičen še na kup drugih stvari, kar sem videla iz prakse (že med dojenjem pa tudi pri uvajanju GH), veliko pa smo izvedeli tudi na bioresonančnem testiranju. Tolkrat sem že pisala, da se mi kr ne da več user posted image , če te še kaj zanima mi brez problema napiši zs, pa ti bom odgovorilauser posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

clock-img

18.12.2008, 11:08

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Ja, Milupa ima kar nekaj kašic, ki nimajo dodanega mnleka - ampak te moraš zmešati z mlekom - če ima tvoj user posted image  alergijo na KM, jo moraš torej zmešati ali s svojim mlekom ali pa z mlekom za alergike na KM (torej Allernovo ali pregomin).

clock-img

18.12.2008, 11:57

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Tudi naš je alergik na KM od 3 meseca. Uvajati smo začeli z grisolinom, rižolinom in nekaterimi kašicami od milupe, ki jih kupujemo v mullerju. Sedaj je star 18 mesecev in je še vedno alergik. Se dobijo razni namazi iz soje, poseben kruh, ki je brez mleka, jogurti, pudingi,.. vendar je vse drago.
Jauarja pa ima pregled na PK in upam, da alergija izzveni.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

18.12.2008, 12:10

clock-img

m@j@

pencil-img

329

Punce hvala lepa za odgovore, zlate ste!

clock-img

18.12.2008, 22:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem