writing-img

alergija na cvetni prah

clock-img

09.05.2009, 18:05

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Prepričana sem da imam alergijo na cvetni prah- izcedek in težje dihanje skozi nos, ob jutrih povsem gnojen izcedek,doma ima claritin in letizen , kaj mislite ali naj vzamem katero izmed teh tablet in kako dolgo bi se naj jedlo , da je viden učinek?
Hvala za vaše mnenje!

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

09.05.2009, 19:27

clock-img

Pigy

pencil-img

809

jaz jemljem letizen, vzamem po eno tableto na dan. Ponavadi ga jemljem nekje mesec ali mesec pa pol, tako vsako leto. Če boš claritine, ali letizen vzela, ti bo že jutri boljše.   lp

clock-img

09.05.2009, 22:07

clock-img

Gina

pencil-img

12402

IZVIRNO SPOROČILO: Pigy

Če boš claritine, ali letizen vzela, ti bo že jutri boljše.   lp

Ni nujno. V večini blažjih alergij pa je resnica, da je po začetku jemanja zelo hitro boljše. Če ima pa zelo močno alergijo, ji lahko prime šele čez par dni. Vsaj z mano je tako. Moje telo se še kar bori, četudi grem proč od alergena, vsaj še par dni. Enako je, če ne jem ves čas tablet. Od začetka takoj tableti meni ne primejo.

clock-img

13.05.2009, 11:15

clock-img

Nanija

pencil-img

13

Ravno te dni sem brala en članek o tem - poglej ga, mogoče ti pomaga! Vsebuje nasvete strokovnjakov:
http://www.informacija.net/za-vase-zdravje-in-izgled/naredite-nekaj-zase/lekarne/imate-tudi-vi-tezave-s-cvetnim-prahom/2299

clock-img

14.05.2009, 10:46

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Jaz imam alergijo na prah- cvetni, seneni nahod..., clatitine mi pomaga, sem pa zdaj po priporočilu v lekarni vzela kremo NISITA za nosno sluznico, in je bolje, vsaj veliko manj kiham...

clock-img

15.05.2009, 13:53

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

zdravila dokaj hitro pomagajo,pri blagi alergiji že po pol ure....
jaz imam precej težav z alergijo in redno jemljem zdravila,pa mi oblažijo simptome,popolnoma pa mi jih odpravi le zima,ko nič več ne cvetiuser posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

01.06.2009, 00:02

clock-img

flora1

pencil-img

89

mislim, da moj brat uporablja letizen, ampak mu skoraj nič ne pomaga, kiha kot nor. ne sme v naravo, nikamor blizu trav. saj bo kmalu bolje, pravi :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem