cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

alergija na pršico in bioresonanca

clock-img

23.06.2008, 22:49

clock-img

marčika

pencil-img

43

imam malčka 3.5let,ki ima potrjeno alergijo na pršico in pasjo dlako.Pred 14.dnevi smo bili še na testiranju v Podčetrtku v amb za bioresonanco kjer so ugotovili še nekaj alergij.Zanimajo me vaše izkušnje,saj se nekako ne znamo odločit za nadaljnje terapijeuser posted image (psa smo pred 1.5 mesecem že oddali-imeli smo ga 8 let).Lep pozdrav in hvala za odgovore

clock-img

24.06.2008, 18:38

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Mi imamo dobre izkušnje z bioresonanco. Sin je bil kot dojenček alergičen sprva na jajce, nato pa so se ponovno začeli pojavljati izpuščaji kljub dieti. Nikakor nisem uspela ugotoviti kaj mu še dela težave. Po bioresonančnem testiranju smo se držali priporočene diete in od takrat ni imel več težav. Odločili smo se tudi za terapije in sedaj pri letu in pol lahko je vse in ob tem nima težav. Seveda bo kdo rekel, da bi alergije izzvenele ob dieti tudi brez terapij. Vsekakor, a mislim, da ne tako hitro, kajti pri 9. mesecih so se alergije množile, 5 mesecev kasneje pa je že lahko jedel vse. Hodili smo tudi k alergologu in tudi tu sedaj velja, da nima več alergije. Seveda pa še čakamo, če se bo razvila kaka inhalacijska alergija. Če se bo, bomo ponovno šli na bioresonanco.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem