writing-img

alergije

clock-img

21.11.2008, 10:35

clock-img

ANITA D.

pencil-img

241

Pozdravljene mamice ki imate doma alergetike in tudi jaz sem ena izmed vas.Na kratko bom povedala naše stališče.Ko je bila ta mala stara 2,5 so ugotovili alergijo na KM,jajce,pomanjkanje cinka i n atopijski dermatitis.Pri 1,5 pa še na lešnike,mačjo dlako.Zdaj je stara mal več kot 2 leti in se še zmeraj borimo s tem,naj več problema mamo s kožo.Če ja kateri do klepeta naj se oglasi ali piše na ZS.user posted image

clock-img

23.11.2008, 07:22

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

KLIK

Pridruži se user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

clock-img

24.11.2008, 12:05

clock-img

manja143

pencil-img

21

Pozdravljena Anita,

naša Lina je prav tako alergična na vse živo (mleko, jajca, dlako, cvetni prah,...). Pomagamo si z bioresonančnimi terapijami. Mi hodimo v MB v ambulanto BIoMedicine (02/2511261). SMo zelo zadovoljni, saj smo določene elementa že odpravili, tako da ti svetujem obisk bioresonančnega terapevta.

lp in obilo uspeha pri reševanju težav.
manja

clock-img

24.11.2008, 13:08

clock-img

ANITA D.

pencil-img

241

pozdravljena manja143
jaz sem bila na bioresonansi že lani,vendar ni bilo nobenega učinka ali napredka.zanima me koliko je pa stara Lina?glih včeraj smo bili na obisku in je pojedla mal smokija in jo je začelo srbet okrog ust in po prstkah lp anita d. 

clock-img

09.12.2008, 18:23

clock-img

manja143

pencil-img

21

Zdravo Anita,

naša Lina je stara zdaj 9 mesecev. Mogoče pa niste dovolj dolgo vstrajali ali odpravili vsega. Lini počasi uvajamo hrano po hrano in vse na kaj so rekli da smo odpravili, nima več odzivov na koži... Potrebno pa je skrbet, da ji daješ skupino hrane po 3-4 dni, da dejansko opaziš, katera stvar škodi...

lp

clock-img

10.12.2008, 12:19

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Smokiji so čisto neprimerna in nezdrava hrana za otroka, tudi če nima nobene vrste alergije. Moj starejši otrok je star 11 let, pa se zelo izogibam tega, da bi jedel smokije.
LP

lana38

clock-img

10.12.2008, 13:59

clock-img

ANITA D.

pencil-img

241

Saj vem ampak otroci so se igrali in nisem takoj opazila da je smoki saj drugač zelo pazim pri hrani in pijači,saj ima dieto urtika 3.

Lp.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem