writing-img

ali škodi??

clock-img

10.03.2005, 13:52

clock-img

POLY77

pencil-img

27

A se še katera pregreši glede kave?Jaz spijem 1 na dva dni, pa mam kar mal slabo vest.
Pa še to me zanima, eni so mi rekli,da preveč UZ škodi :duda: jaz mislim, da mu nič ne škodi?Mi katera ve povedat kaj več?

Hvala :nosecka: Poly77+:duda:

clock-img

10.03.2005, 13:57

clock-img

bambi

pencil-img

1021

Poly, jaz imam tako nizek pritisk, da brez 1 kave na dan ne bi mogla hodit, zato si jo vsak popoldan privoščim. 1 ali 2 kavi na dan ne škodita, več pa ni priporočljivo.
Tudi UZ otročku baje ne škodi...

LP BAmbi:nosecka:

clock-img

10.03.2005, 13:59

clock-img

Anonimen

Men je tud gin reku, da 1-2 kavici na dan nista tko škodljivi. no...kava sama po sebi ni med zdravimi živili, a ne? Jaz sem jo nehala pit, ko sem zvedela, da sem noseča. In sicer mi je groooozno smredla...zaradi slabosti. Proti koncu nosečnosti pa sem jo začela zopet piti.
Jaz bi rekla, da se izogibaj pitju na prazen želodec.:)

clock-img

10.03.2005, 14:02

clock-img

NENAJANI

pencil-img

922

Mene bi brez kave pobralo!!!!!! Ker imam grozno nizek pritisk in bi verjetno dol padla! Popijem pa res samo eno, mogoče dve dnevno! Menim, da to ne škoduje!!!:zmeden2:
Glede UZ pa tole: Če bi škodovalo otročku, ga verjetno ne bi delali!!!!:zmeden2: Ga poznajo že toliko časa, da je izpopolnjen do natankosti in ne škoduje ker se žarki odbijajo od bebe in tako ga vidimo na ekrančku!
:angel:

clock-img

10.03.2005, 14:05

clock-img

dory

pencil-img

8852

Skodi?? Nikakor...jaz sem jo popila vsak dan po dve skodelici...zaradi nizkega pritiska...zaradi tega imet slabo vest in se sekirat je nesmisel...tisto energijo rajs usmeri v pozitivne misli in malega :duda:

pa pobozaj busija

clock-img

10.03.2005, 14:09

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Enako kot teja.

clock-img

10.03.2005, 14:11

clock-img

Janika

pencil-img

307

Za kavo ne vem ker je ne pijem nikoli. Glede UZ pa sem izvedela od moje G, da mu nizkofrekvenčni to je ta navaden ne skodi niti ga ne moti, medtem ko 3D UZ in te razne barvne variante pri kaksnih bolj kompleksnih preizkavah pa ga motijo

clock-img

10.03.2005, 14:12

clock-img

saba

pencil-img

1221

jaz tudi popijem 1 kavo na dan, zjutraj, ki čene ne pridem k sebi, pa še pritisk mam vedno na tleh.

bolj škodi nizek pritisk kot skodelica kave.

torej dober srk vam želim:kava:

clock-img

10.03.2005, 16:45

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Prosim te, kar brez slabe vesti ;) Jaz spijem vsako jutro nekaj požirkov kave in po kosilu tudi - vsega skupaj je torej na dan le za eno majhno "dozico", ampak mi pa zelo paše :bravo:

Moj G pravi, da UZ ne škodi.

:rozica::rozica::rozica:

clock-img

10.03.2005, 16:58

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Tudi jaz dnevno popijem dve :kava:. Pri prvi :nosecka: sem imela pritisk tako nizek, da mi je G. priporočala turško :kava: zjutraj na tešče. Pa je bilo vse v redu.

clock-img

10.03.2005, 20:26

clock-img

hugolina

pencil-img

261

Meni pa ravno sedaj odkar sem noseča kava fuuuull paše, prej mi je pa smrdela. A ni to zanimivo. Tko da spijem dve sigurno, kakšen dan tudi po tri, no samo takrat se mi pa mal vrtet začne, tko da dve je pa kar ritual.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem