writing-img

ali bi

clock-img

02.01.2007, 21:15

clock-img

sony02

pencil-img

8

zanima me ali bi katera oziroma je že katera prevarala kdaj svojega partnerja? lahko odgovorite na zasebno sporocilo ni treba biti anonimen v javnosti:):) na ZS pa bom jaz drzal jezik za zobmi:)

clock-img

02.01.2007, 21:19

clock-img

facka

pencil-img

789

Nisem, ker sem vedno partnerja, katerega sem imela, pač imela tako rada in sem bila tako rada z njim, da o taki zadevi niti nisem razmišljala. Se pa tudi tipi ne lepijo name,  da bi bla lahko v skušnjaviuser posted image

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

clock-img

02.01.2007, 21:38

clock-img

G in T

pencil-img

953

Hehe, boš držal jezik za zobni??user posted image Malo težko ti bo kera kar povedala. Zakaj pa te to zanima? Delaš kakšno statistiko???
Bom odgovorila na tvoje skromno všrašanje: NE BI

clock-img

02.01.2007, 21:40

clock-img

sony02

pencil-img

8

nobene statistike samo rad vidim in prebiram mnenja žensk.NIKOLI NE RECI NIKOLI :):):):)

clock-img

02.01.2007, 21:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.01.2007, 21:45

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Nisem ga prevarala, kljub temu da sem kar veliko potovala in sem imela možnosti. In razlog?? FUL MI JE ŠKODA TAKO LEPE ZVEZE!!!! Čeprav se seveda kaj skregava, ampak ga imam rada in ne želim pokvarit vsega zaradi kake avanture. Upam, da tako ostane še v prihodnosti user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

02.01.2007, 22:10

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Nisem. Bila pa sem prevarana, ne od moža, ampak od fanta in vem, kako to boli. Zakaj bi tako bolečino prizadejal osebi, ki jo ljubiš?

Sicer pa, zaenkrat sem srečna, če obe punci spita, da lahko vsaj svojega moža izkoristim, kaj user posted image  bi z drugim. user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

02.01.2007, 22:13

clock-img

Anonimen

sem ja, zakaj?

clock-img

02.01.2007, 22:23

clock-img

Anonimen

Danes ne.

clock-img

02.01.2007, 22:31

clock-img

sony02

pencil-img

8

pet anonimen odgovor zakakaj pa ne odgovoris pod pravim imenom in bi še ga ali nebi več

clock-img

03.01.2007, 07:37

clock-img

andie

pencil-img

427

A soni s teboj je vse v redu??
Nisi tulk pri pameti, da če postaviš tako vprašanje, ne pričakuješ anonimnih odgovorov?? Ka mislš, da ti bo folk to tle razlagu al kaj? Ja valda ti bojo anonimno odpisal, se čudim, da ti je sploh kdo.

clock-img

03.01.2007, 07:54

clock-img

srki

pencil-img

9222

Nisem in ne bi.

clock-img

03.01.2007, 10:00

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

ne

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

03.01.2007, 12:07

clock-img

Sita

pencil-img

926

A ti misliš, če bi ga prevarala s tabo?user posted image

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

clock-img

03.01.2007, 12:52

clock-img

Anonimen

Tole mi sliči na zgodbo ene punce, ko je veliko govorila od svoje tašče, čeprav je bila vse to resnica in so jo začeli izsiljevati, ko so jo prepoznali in sprintali vse njene poste od tašče ter da bodo to pokazali taščici. Nehajte s takimi vprašanji, sploh pa recimo ti, ki si se komaj prijavil na forum, ker dobro veš, da ti ne bo nobena odgovorila na taka vprašanja.user posted image

clock-img

04.01.2007, 13:39

clock-img

tosja

pencil-img

3706

ne

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

04.01.2007, 15:05

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sony02

čeprav sam ne spadam sem,kajti sem samski ker sem se locil po parih letih zakona,zato si tudi krajšam čas na tem portalu

zanima me ali bi katera oziroma je že katera prevarala kdaj svojega partnerja?

A ti to sprašuješ, ker je tebe tvoja bivša žena prevarala, ali iščeš na RR novo potencialno partnerkouser posted image  Jap, tebi je pa res dolgčas, ni kaj...

clock-img

04.01.2007, 16:24

clock-img

Taula

pencil-img

6340

A ti to sprašuješ, ker je tebe tvoja bivša žena prevarala, ali iščeš na RR novo potencialno partnerko Jap, tebi je pa res dolgčas, ni kaj...

Tole sem tudi jaz pomislilauser posted image

Moj odgovor: ne bi in nisem.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

17.01.2007, 22:03

clock-img

žirafica

pencil-img

229

zanima me ali bi katera oziroma je že katera prevarala kdaj svojega partnerja? lahko odgovorite na zasebno sporocilo ni treba biti anonimen v javnosti:):) na ZS pa bom jaz drzal jezik za zobmi:)

A ti že zbiraš nove kandidatkeuser posted image  a se ne bi raje osredotočil na samske in osamljene, tudi teh je polnouser posted image

clock-img

27.01.2007, 21:06

clock-img

Anonimen

Nisem,če pa bi še nevem zaenkrat ne.Mi je zadosti moj.Če pa bo on mene bom jaz njega to pa sigurno.Maščevanje je sladko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem