writing-img

ali csd že pošilja odločbe za vračila?

clock-img

29.03.2012, 10:46

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

ali je katera že prejela koliko in kdaj mora vrnit/doplačat za vrtec ?

clock-img

29.03.2012, 11:33

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Nam račun za vrtec izstavlja vrtec, zato bodo poračun v plus ali minus naredili v vrtcu. Nam je pa v računovodstvu vrtca obljubila, da bo razdeljeno na nekaj obrokov, sicer bo za večino preveč naenkrat.

clock-img

30.03.2012, 07:26

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Mi smo že dobili, ker sem brezposelna gremo na manj, drugače pa bi morali plačati več.

clock-img

30.03.2012, 15:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

31.03.2012, 13:31

clock-img

2sneg13

pencil-img

326

IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

ali je katera že prejela koliko in kdaj mora vrnit/doplačat za vrtec ?

Misliš, če smo že prejele noce odločbe? Ne. Poračuni se delajo v vrtcih, pri položnicah..

Ni res. če si prej npr. dobival vrtec za plačevat 60€, zdaj pa 100€, si bo csd kar sam naredil poračun z otroškimi dokladi. Jih enostavno ne boš dobil nakazanih,dokler manjko ne bo poplačan za nazaj. In eni bodo res nasrkali, ker odločbe toliko časa zamujajo.user posted image

clock-img

31.03.2012, 14:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

31.03.2012, 14:09

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Od kdaj so pa plačilo vrtca in otroški dokladi povezani? user posted image Ne morejo oni nam manj OD nakazat, da se bo pokrilo plačilo vrtca. user posted image 2sneg13 to si se pa mal zmotila. Poračun se bo delal posebej za plačilo vrtca in posebej za OD.

clock-img

31.03.2012, 14:18

clock-img

2sneg13

pencil-img

326

Jp, moja kolegica je tako dobila.In ni edina taka. Do junija ni upravičena do OD,ker je skočila na 3 razred vrtca. Za nazaj je pa preveč za plačat vrtca. Pri nas dobiš avtomatsko na novo preračunano za OD. Pa sej je nekak logično, da moraš vrnit, pa tudi najbolj enostavno je tako vračanje, se ti ne zdi? Itak oni delajo vse izračune, sami samo posredujejo višino položnice vrtcu.

clock-img

31.03.2012, 14:24

clock-img

Doll

pencil-img

1726

Zaradi tega definitivno ni .Joj,joj user posted image    Za nazaj za njih ni nikoli preveč za plačat.ja je logično da vrneš in tudi moraš vračat tako kot vedno.Ve ste pač vse zamešale in se bodo speti širile takšne govorice

clock-img

31.03.2012, 14:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

31.03.2012, 14:49

clock-img

2sneg13

pencil-img

326

Ja no, če ne verjameš, pač ne verjameš. Sama sem videla odločbo na lastne oči. Kako misliš,da bom pa jaz dobila povrnjen znesek za preveč plačan vrtec za 3 mesece? V 3 mesecih moram dobit nazaj za cel mesec. Samo upam lahko, da dobim položnico s zneskom 0,0 €. Ker jim ne šenkam nič, tudi centa ne.To je njihova malomarnost za zamujanje z odločbami.

clock-img

31.03.2012, 15:04

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ponavadi plačaš vse za nazaj, ne trgajo ti pa od ODja. Še nikoli nisem tega slišala, vidla, nič. Pač plačaš kakor veš in znaš.
Od ODja trgajo, če se ti recimo zmanjša in poračunajo za nazaj in zaradi tega dobiš pol manj ali sploh nič nekaj mesecev.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 31.3.2012 15:18:49 >

clock-img

31.03.2012, 15:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

31.03.2012, 16:52

clock-img

end1

pencil-img

1598

IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: 2sneg13

Ja no, če ne verjameš, pač ne verjameš. Sama sem videla odločbo na lastne oči. Kako misliš,da bom pa jaz dobila povrnjen znesek za preveč plačan vrtec za 3 mesece? V 3 mesecih moram dobit nazaj za cel mesec. Samo upam lahko, da dobim položnico s zneskom 0,0 €. Ker jim ne šenkam nič, tudi centa ne.To je njihova malomarnost za zamujanje z odločbami.

Ne verjamem, ker ni tako. user posted image   Če ne bo dobivala OD do junija, je to zato, ker ga je zdaj prejemala preveč. Nima pa to nič s plačilom vrtca. In nikakor se OD in vrtec ne poračunavata med sabo. In kako mislim, da boš dobila povrnjen znesek, ki si ga plačala preveč za vrtec? Tako, da boš dokler se ne bo skompenziralo dobivala položnice za 0,00 eur.. to ne mislim, ampak vem. To je moja služba, valda vem o čem govorim. user posted image

to sicer ni moja službauser posted image , vem pa da je res tako.

2sneg13 al ti je una teta na CSD slabo povedala, al pa si slabo razumela, ker če bi CSD preračunaval za vrtec, pol bi moral CSD nakazovat vrtcu.

clock-img

31.03.2012, 21:56

clock-img

2sneg13

pencil-img

326

ma ni hudič da se bom še enkrat pozanimala...zdej sem pa čist fertik.user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem