cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ali je bolan ali...

clock-img

23.01.2007, 13:19

clock-img

Anonimen

dejte mi nekaj povedat. v četrtek, se pravi pred petimi dnevi smo se cepili. zdej je sicer neki prehlajen, ampak se stanje umirja. kašlja ne več tako močno, smrklj gre ven takrat ko joka ali ko kašlja, diha normalno, je še kar normalno, vročine nima. ampak danes pa samo spi. pa vmes pojemo, malo joka, ampak spet samo spi in v glavnem hoče bit v naročju, kar pa ni zanj tipično. kaj je to ?

clock-img

23.01.2007, 13:34

clock-img

srki

pencil-img

9222

Lahko da ima povečane levkocite. Pri Aljažu je bilo tako, nič ni bilo iz njega, samo spal je, nič jedel, sicer je dobil tudi vročino. Jaz sem ga peljal na odvzem krvi in kri je pokazala povečane levkocite.

Lahko pa je samo utrujen od vsega tega in mu pač paše počivat in hoče mir.

clock-img

23.01.2007, 13:38

clock-img

Anonimen

no vročine nima, jedel pa je zaenkrat tudi normalno...pa tudi veliko pije ....

clock-img

23.01.2007, 13:45

clock-img

Anonimen

Če kašlja in veliko spi, več kot običajno, v bistvu ves čas, bi jaz tako majhnega dojenčka vsekakor peljala na pregled. Bi me skrbelo zaradi pljučnice.

clock-img

23.01.2007, 16:31

clock-img

pikapoka5

pencil-img

5

Draga Lina,

jaz tudi menim da bi bilo bolje če ga pelješ pokazat k zdravniki. Preštej koliko vdihov ima ko spi, če jih ima več kot 40 ga le pelji k zdravniku.

Pa čimprejšnje okrevanje želim.

clock-img

23.01.2007, 16:33

clock-img

Anonimen

Pikapoka - a to je na minuto ? Koliko časa naj pa počakam, ko zaspi ?

clock-img

23.01.2007, 16:37

clock-img

pikapoka5

pencil-img

5

Ja te vdihe je potrebno šteti na minuto, mora pa biti otrok v globokem spancu (spi naj vsaj pol urce).

clock-img

24.01.2007, 13:08

clock-img

Anonimen

no takole, smo šli dones k zdravniku...nič hujšega,pač virus....pa seveda šteti dihanje, sam tega enostavno ne znam. Sem včeraj poskusila in jih je bilo 40  v 40sekundah. Pa sem povedala pediatrinji in pravi, da sem verjetno štela vdihe in izdihe, tko da ...bomo še poskušali....

Aja, pa pucat s fiziološko....

Hvala vsem za nasvete !!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem