writing-img

ali je dovolj

clock-img

12.12.2007, 16:53

clock-img

Anonimen

čav bodoče nosečke in vse k to že ste,vglavnem mam eno vprašanje k je blo že miljonkrat vprašano a se mi ne da iskat...sm lena aneuser posted image user posted image user posted image zanima me samo,če je dovolj čeuser posted image  v času o{vem kdaj jo imam}na vsake dva dni,al morva vsak dan???
lep predpraznični pozdrav

clock-img

12.12.2007, 17:08

clock-img

Anonimen

Dovolj je vsake dva dni, saj semenčeca preživijo 3-5 dni.

P.S.: Seveda v primeru, da so spermiji izpostavljeni neugodnim razmeram, npr. prisotnosti infekcije zaradi bakterij, levkocitov ali kislega okolja, kakršno ni normalno v nožnici, potem ne preživijo niti par ur. Torej idealne okoliščine so pravzaprav prisotne samo v zdravih jajcevodih.

clock-img

12.12.2007, 20:12

clock-img

Hator

pencil-img

756

kako pa veš, da imaš kake take infekcije?

clock-img

12.12.2007, 20:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Hator

kako pa veš, da imaš kake take infekcije?

Znaki infekcije pa so zelo različni, od spremembe barve (bela, rumena,zelena...) in sprememba oziroma pojav močnega vonja, kakršnegakoli. Različne bakterije pač predelujejo nižnično sluz v različne produkte (putrescin, kadaverin, ipd.), te snovi pa zaudarjajo zelo različno, po gnilem, po zemlji, po ribah, sladkobno...skratka neprijetno...Močne vonjave so običajno posledica bakterijske infekcije in praviloma drugih težav ne povzročajo.

(vir pa je Pušenjakuser posted image )

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem