writing-img

ali je katera...

clock-img

08.11.2007, 16:47

clock-img

Anonimen

...ugotovila da je že dlje noseča, pa so ji testi dolgo kazali negativno??

hvala

clock-img

08.11.2007, 16:48

clock-img

srecna_zvezda

pencil-img

463

ne da bi jaz kaj vedela...samo test me je preprical da sem no0seca oz  da nisem..

clock-img

08.11.2007, 17:21

clock-img

nicnic

pencil-img

190

Moja kolegica ima PCO in je imela zelo neredne M. Večkrat ji je morala G sprožit M, ker jih tudi po 3 mesece in več ni bilo. Začela sta delati na user posted image , parkrat je imela M, nato pa dolgo nič. Naredial je test in je bil negativen. G jo je poslala na krvni test, ki je bil tudi negativen, zato ji je dala tablete za sprožitev M, ki je pa tudi po teh tabletah ni bilo. No, in jo G pošlje še enkrat na krvne teste, ki pokažejo pozitivno (ne vem pa, če ej tudi ta čas delala kakšen clear blu al kaj podobnega) in potem so s pomočjo UZ ugotovili, da je noseča že nekje 10 tednov. In se tudi G ni mogla načudit, da ji je v prvo krvni test pokazal negativno za nosečnost.

clock-img

08.11.2007, 21:48

clock-img

Anonimen

Izgleda, da se na nobeno stvar ni za zanesti.

clock-img

09.11.2007, 08:41

clock-img

Anonimen

ena znanka  je delala teste pa so bili negativni, ko je že čisto obupala in hotela it do G zaradi izostale user posted image , je za hec naredla še en test in ta je bil pozitiven. odšla je do G in tam izvedela da je noseča 2 meseca...

clock-img

16.11.2007, 22:01

clock-img

bela lilija

pencil-img

6

nicnic...

pa je bila kolegica tudi na ultrazvoku, takrat ko ji je krvni test prvič pokazal negativno??

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem