writing-img

ali je katera

clock-img

03.01.2005, 22:25

clock-img

Anonimen

ze kupovala preko tosyrus.at?nic se ne znajdem gor, mogoce bi narocla nekaj, pa nevem kak je s postnino in podobno?kako dolgo se caka.gledala sem pa vozicek,ki je baje od haucka..pa ga nikjer nisem vidla pri nas...pa ase mi zdi zelooo ugoden

clock-img

03.01.2005, 22:27

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

če imašle čas in prevoz ti redlagam da greš gor...čisto blizu je namreč še schmid, midva sva tm kupla voziček, in še 10 % nama je dal sconto.

drugače pa maš tut en katalog od Toysa, je bl pregleden, pa vse kar je tam notri imajo tudi v trgovini.:)

clock-img

03.01.2005, 22:29

clock-img

india

pencil-img

5342

V Graz v Toysu imajo včasih stvari,ki jih kot razstavne eksponate še dodatno znižajo in to ni v katalogu, sem jaz tako stolček za 60% nižjo ceno dobila.
Tako da tega ne boš nikjer na netu našla.
:miska::miska::miska:

clock-img

03.01.2005, 22:40

clock-img

Anonimen

aja superca:bravo:jaz sem sicer hotela naredit tako...vozicek sem si ogledovala ze prej na strani,bom jo spodaj napisala ce katero zanima :)
mislim pa da bova s fantom ta tedn skocla v avstrijo, tukaj pa nastane problem ker se nevemo kaj bomo meli( :modri: ali :roza: ):zmeden:pa neveva katero barvo vzet,tako da ko bi zvedla na pregledu bi ga narocla...joj kak kompiciram:ups:

http://www.toysrus.at/index.php?mapid=5&produkt=1463&details=1&PHPSESSID=1881d102d7e89c6e2bb2975035c9aaa1

clock-img

04.01.2005, 09:56

clock-img

Anonimen

Saj tale moder je lep. Pa še za fantka ali punčko.

clock-img

04.01.2005, 10:45

clock-img

india

pencil-img

5342

Nina nana, jaz sem imela vedno, razen pri tretji hčeri temno modre vozičke!
Tudi deklice so lahko v modrem! :roza::modri::roza::modri:

clock-img

04.01.2005, 12:42

clock-img

Anonimen

ja sej tudi to je res.:)..

clock-img

04.01.2005, 12:44

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

moja ima sivo modrega, prevladuje temno modra. sem ji pa gor dala našitke - metuljčke, da je bolj živo.9nebesa9nebesa

clock-img

04.01.2005, 18:21

clock-img

Tina26

pencil-img

367

Ojla

Midva sva tudi kupila Hauckov vozicek v istih barvah, ravno tako trikolesnik in bova baje dobila puncko, pa tud pomislila nisem da ta barva ne bi bila primerna za mojo pikico. :zmeden:

Ves ko ga bos u zivo vidla ti bo se bolj vsec. :love:

L.P. Tina 35(7/7)

clock-img

04.01.2005, 19:50

clock-img

Anonimen

lepi vozicek sta kupla:love::bravo::)-jaz sem ga ze enkrat vidla v arielu,pa ni blo fanta zraven, zdaj pa je ga videl se on (na netu) pa smo fulll navduseni, tak da bomo sli v petek po njega,da si nebo kje fant premislil:)-:)-kaj vidva sta ga kupla v avstriji?so imeli katero drugo barvo??mi2 sma slisala da se obstaja rdeco,crna.vendar moremo videt;)

clock-img

04.01.2005, 20:12

clock-img

Tina26

pencil-img

367

Midva sva ga kupla preko ebay-a. Obstaja pa se rdec in mislim da tudi rumen.

http://www.groovystyle.co.uk/productpages/Hauck%202005/roadster-sl.htm

Upam da bova zadovoljna, je bil pa 70 evrov, poslali so nama ga v austrijo, kjer naju je pocakal na posti.

Se ga pa prinas vec ne da dobit, vsaj jaz ga nisem nasla.

Dober nakup vama zelim.

papa

clock-img

04.01.2005, 20:24

clock-img

Pi@

pencil-img

119

Tina26: ampak vidva sta kupila roadsterja in ne cruiserja ne? Ker majo v toysu tudi tega za 75 evrov. Razlika pa je v tem, da je eden kombinirani eden pa joger.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem