cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ali je mogoče?

clock-img

18.09.2007, 17:56

clock-img

Anonimen

da sem noseča? prvi dan zadnje M je bil 30.8., nezaščiten odnos pa 9.9. sedaj pa že dva dni čutim boleče prsi kot pri prvi nosečnosti.

ali je sploh mogoče, da se znaki pokažejo že tako zgodaj. do naslednje M manjka vsaj še 9 dni.

clock-img

18.09.2007, 18:00

clock-img

Anonimen

ali je mogoče?

Vse je mogoče, tudi brezmadežno spočetje, če verjameš.

clock-img

18.09.2007, 18:22

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

user posted image  al bina

Vse je mogoče. Jaz sem že teden preden bi mogla dobit M imela tako čudno vrtoglavico in kava mi je zasmrdela. To je bil več kot očiten razlog, da nekaj ni kot ponavadi user posted image

clock-img

18.09.2007, 19:48

clock-img

soncek.djukelica

pencil-img

1593

user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

smo v takšni dobi,da se da vse preverit!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

clock-img

18.09.2007, 19:52

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

da sem noseča? prvi dan zadnje M je bil 30.8., nezaščiten odnos pa 9.9. sedaj pa že dva dni čutim boleče prsi kot pri prvi nosečnosti.

ali je sploh mogoče, da se znaki pokažejo že tako zgodaj. do naslednje M manjka vsaj še 9 dni.

Zelo težko da bi bili tako zgodnji znaki. Možno je pa vse. Mogoče si imela bolj zgodnjo ovulacijo. Al pa je vseskupi sam psiha.

clock-img

18.09.2007, 21:23

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Je mogoče. Če si preveč firbčna, naredi test.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

18.09.2007, 21:39

clock-img

freha

pencil-img

329

user posted image nah po moje je prehitro da bi bilo mogoče, sicer pa vse je mogočeuser posted image
prosim ne razumi me napak, ampak tukaj smo vse ki si želimo zgodnjih znakovuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem