writing-img

ali je na morju dež

clock-img

09.07.2009, 14:57

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Ma kar naprej je tu gor vprašanje ali it na hrvaško ali ne kakšne so cene ampak mene pa skrbijo druge stvari-vreme na hrvaškem.user posted image V torek gremo v Zadar ,ampak me je kar malo strah da bo spodaj tudi tak čudno aprilsko vreme.A je bila katera zdaj kaj odspodaj kako je kaj voda in klima,ne bi rada 14 dni preživela v apartmaju .user posted image sem jezna že na ta dež a ga še ne bo konec.

clock-img

09.07.2009, 23:02

clock-img

blak

pencil-img

660

Danes smo se vrnili s Paga, imeli 10 dni krasnega vremena. Kar korajžno, saj napovedi so dobre!

clock-img

09.07.2009, 23:18

clock-img

KC

pencil-img

52

Mi smo bili blizu Zadra, v slamnatih hišicah v Pakoštanih, vreme vseh 10 dni lepo.Po moje se ni za bat.

clock-img

10.07.2009, 09:01

clock-img

jana81

pencil-img

7158

mi smo bili na Hvaru od 20.junija, pa smo imeli prvih 7 dni dež, zdej so pa lepše napovedi za naprej.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

clock-img

10.07.2009, 09:02

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

ajataja jaz jutri letim proti zadru in napovedi so, da bo lepo vreme, cel teden...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

clock-img

10.07.2009, 10:44

clock-img

rija

pencil-img

15589

itak, da bo lepo vreme....na meteo hrvatske so sami sončki....nobenega oblačkauser posted image

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem